Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1975)

15.04.2011 | Seriály

Miki bude i nadále odmítat jakoukoliv debatu na téma jeho rvačky s Jirkou. Seidlovým ale bude i tak její důvod jasný – Martino suplování v synově třídě. Mikiho trable ve škole budou pro Martu poslední kapkou. Rozhodne se, že své působení v Mikiho třídě co nejdříve ukončí, aby neměla kvůli práci problémy se synem... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Libor se pokusí s Mikim promluvit, ovšem bezúspěšně. Neshody Jirky a Mikiho se přenesou i na holky Krausovy. Jana bude stát při Jirkovi, Míša zase při Mikim. A aby toho nebylo málo, vyplní se Martiny obavy z reakce Jirkova otce na synův prospěch, zejména známku z češtiny. Hložánek bude opět řádit jako tur, až se dozví, že Jirka u Seidlové propadá. Dokonce bude ve škole požadovat, aby Seidlová jeho syna okamžitě přestala učit. Nechá se ředitelka Puklická zastrašit jeho výhrůžkami? A jak bude Hložánkovu běsnění čelit samotná Marta?

Anička našla novou přítelkyni v Libušce. Jejich synové nejsou právě vzorňáci, a tak jim jen prospěje, když se o svoje zkušenosti podělí. Borise si dnes opět vezme do parády Eliáš, aby ho naučil, jak se správně chovat k ženám. Nezdárný syn bude jen zírat, jak to tatínek válí. První lekce totiž bude stát opravdu za to. Oba dva vyrazí k Lucii, aby se jí Boris omluvil za naříznutý podpatek. Jenže Eliáš by daleko raději než na Lucii zapůsobil na Libušku. Dokonce si kvůli tomu pro ni připraví i další překvapení...


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Ve studentském bytě budou všichni šťastní, že se Thea konečně vrátí z nemocnice. Jen Vojta si posteskne, že se bude muset zase vystěhovat z ložnice. Radost z Theina návratu Tereze, Vojtovi i Matějovi trochu zkalí nejistota, zda Štěpán Thee zase nějak neublíží. Pro jistotu ho každý z nich upozorní, že je a i nadále zůstane pod jejich bedlivým dohledem. Ani to ovšem Štěpánovi nezabrání, aby Theu nezaskočil hned po příchodu domů svým jednáním. Jak to mezi nimi vlastně bude? Má Štěpán u They stále šanci?

Seriál Ulice (1975) uvidíte v pátek 15. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat