Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 2010)

03.06.2011 | Seriály

Lumír oznámí Millerovi, že se Světlaně přiznal k nevěře. Teď má kvůli tomu doma peklo. Miller bude znovu apelovat na Pavlu i Lumíra, aby se nikde neprovalilo Pavlino těhotenství, jinak bude všechno v háji... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Světlana začne Lumírovy zálety razantně řešit. Pavle oznámí, že svého muže žádné zlatokopce nepřenechá a zakáže jí veškerý kontakt s Lumírem. Jenže Pavla se jí vysměje do obličeje, což bude pro Světlanu už přeci jen silná káva. Obě sokyně si vjedou do vlasů tak razantně, až faktury budou lítat vzduchem. Nyklová při snaze chránit Pavlu pak provalí její těhotenství. Reakce rozjeté Světlany bude bleskurychlá. Okamžitě se vypraví na radnici, aby si podala nezdárného manžela. Co všechno si od ní Lumír vyslechne? A co bude následovat u nich doma?

Proměněný Pepan žije jenom pro Jiřinku. Blažena by ale byla moc ráda, kdyby se jí aspoň občas vrátil její drsný mužný rocker a zašel si třeba na pivo. Jenže Pepan nebude mít na hospodu ani pomyšlení, a tak bude muset Blažena použít dokonce i malé lsti, aby ho dostala aspoň na chvíli z domu. Simoně potom Blažena přizná, že se jí už hodně stýská po motosrazech a motorkářích. Za jedním z nich se dokonce i vypraví. K Simonině hrůze pak prohlásí, že současný Pepan jí už ani trochu neimponuje. A ona o svatbu s takovou domácí bačkorou nestojí. Pepan již zkrátka není to, co býval. Dokonce nebude chtít ani rozlučku před svatbou. Co na to jeho parťák Ota? A co Simona? Podaří se jí zažehnat hrozbu Blaženina útěku od oltáře? Bude se svatba přeci jen konat?


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Anička je z Pavla celá pryč. Dokonce si kvůli němu pořídí i krajkové sexy prádlo. Jen jí bude líto, že se vidí tak málo. Jejímu novému vztahu naštěstí fandí Zuzana, která je vždy ochotná dvěma hrdličkám vypomoci. Nabídne se, že Emu s Frantou ráda kdykoliv pohlídá, třeba hned v pondělí, kdy se Anička chystá s Pavlem vyrazit na mejdan. Bedřich zatím bude stále tábořit v dílně. Jeho další vyhlídky budou opravdu nevalné. Přišel o Lucii i Aničku, nemá bydlení a zhrzená Lucie navíc dělá všechno pro to, aby mu život pořádně znepříjemnila... 

Seriál Ulice (2010) uvidíte v pátek 3. června 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat