Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pátek, díl 1825)

03.09.2010 | Seriály

Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Den začne všem příjemně a neuvěřitelné události ze včerejška už budou jen úsměvnou vzpomínkou. Lída s Janem budou odhodláni vstoupit přes všechny překážky do manželství. Překvapí je, že oni dnes nebudou jediní, kdo bude knězi skládat svůj svatební slib. Svatbou konečně Olda rezignuje na svoji nevraživost a vezme nového člena rodiny na milost.

Pešek se už sice s odchodem Miriam smířil a dokáže žít všedním, normálním životem. Ale Lenka při své návštěvě pochopí, že mu paní profesorka z hlavy jen tak nezmizí. Pešek i po prázdninách počítá mezi své nepočetné přátele Boženku Puklickou a přijde jí pomoci s nezdárným školníkem Lojzou. Ten vynaloží nejvíce energie na vymýšlení teorií, proč věci nejdou udělat. A takovou posilu si do školy nepředstavoval ani Pešek ani Puklická.

Na každého osamělého občas dolehnou chmury a v případě Simony je to už několikáté kolo sebelitování. Žije zkrátka jako kůl v plotě a postupně ztrácí naději, že i na ni někde čeká ten pravý. Když se před prázdninami nečekaně objevil Pepan, přece jenom to v ní vzbudilo naději, že o ni pořád ještě stojí nebo že se dokonce objeví víckrát. Ale Pepan zůstal věrný své pověsti neschopného křupana - navštívil hospodu a od Simony si půjčil třicet tisíc. Ale dnes dá Pepan o sobě konečně vědět. Simona najde v poště dopis od manžela a odhodlá se mu dokonce zatelefonovat.

Seriál Ulice (1825) uvidíte 3. 9. 2010 v 18:30 na Nově

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat