Jak vypadá žena, pro kterou se muži »vyplatí žít«?

Každý vztah nás posune dál, ať už v něm nasbíráme lepší nebo ty horší zkušenosti. Jak vypadá podle mužského pohledu žena jejich života?

Dnes nemáme na mysli ideál ženské krásy, ledaže bychom mluvili o té vnitřní. Žena by pro muže neměla být jen jakýmsi vizuálním doplňkem, ale zároveň ani podřízenou hospodyní. Měla by být smyslem jeho života. Taková, o jejíž pozornost se muž neustále snaží a zároveň má v ní oporu.

1. Když přeskočí jiskra, ztratí i rozum

Mezi dvěma partnery by měla nejprve přeskočit jiskra. Žena (ale ani muž)  by neměla hledat partnera jen kvůli finančnímu zajištění, nebo dokonce narychlo kvůli tomu, že jí tikají biologické hodiny. A už vůbec ne kvůli představě své matky o tom nejvhodnějším. Měla by s ním být, protože se s ním cítí dobře.

2. Neměla by se bát projevit své emoce

Žena je odrazem svého muže. Pokud pláče a vypadá utrápeně, něco není v pořádku. Naopak, pokud září štěstím, je to odraz spokojenosti a blaha, které s partnerem prožívá. Takový pocit ji doprovází, i když v daný moment s mužem není.

3. Přirozenost a úsměv dokáží zachránit mnoho situací

Umět rozesmát muže je velké plus. Stejně úžasné je, když muž dokáže své polovičce vyčarovat úsměv na tváři. Měl by se snažit dělat ji šťastnou a o to, aby její oči zářily spokojeností.

4. Měla by se dívat na svět pozitivně

Nic není dobré ani špatné. Vše závisí na úhlu pohledu a žena, která ihned nepropadne panice či hysterii, je odrazem vnitřně silné osobnosti. Muži jsou fyzicky silní, ale ženy psychicky, a proto se vzájemně doplňují.

5. Žena, která nic nedělá z povinnosti, ale z lásky

Když je vám ve vztahu dobře, některé věci děláte automaticky, a to bez toho, že byste od druhého něco očekávali. Žena by neměla být muži ničím zavázaná a také by neměla mít pocit, že všechno, co dělá, dělá jen pro něj. Měla by si být vědoma vzájemné spolupráce.

6. Měla by být správnou matkou

Každá žena má v sobě kousek prázdného místa, které objeví až tehdy, když se z ní stane matka. Tehdy se změní i v očích muže a to, jak se chová k dítěti, ovlivňuje jeho pohled na partnerku.

7. Mužského ega se vyplatí nedotýkat

Žena by měla dopřát muži pocit, že on je ten ochránce rodiny, který se o ni musí zároveň postarat. Nikdy by neměla útočit na jeho ego, ani když jde o nedorozumění.

8. Čas pro sebe a svou maličkost

To, co ženě dodává energii a sebevědomí, je, že se líbí sama sobě, ale i jiným mužům. Je důležité, aby si žena dopřála relax, zkrášlovací procedury, ale i aktivní život. Jen tehdy září - a to nabíjí i jejího muže, který se o ni chce starat.

9. Měla by muži ukázat rozdíl mezi milováním a sexem

Milování a sex jsou rozdílné záležitosti a obě k životu potřebujeme. Jen žena, která dokáže v muži vyvolat silné pocity lásky, si ho dokáže skutečně připoutat přirozeným způsobem. Později se z ní musí stát i vynikající milenka.

10. Každá má svou hodnotu, ne cenu

Žena by měla znát svou hodnotu a mít jisté hranice, za které nepůjde, ať už se to někomu líbí nebo ne. Úcta k  sobě samé a zdravé sebevědomí je pro muže nesmírně přitažlivé.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat