Styl orálního sexu, který šokuje. POZOR, je jen pro odvážné!

O sexu už víte všechno? A co vám říká termín irrumatio? Touto technikou orálního sexu se kdysi sjednával pořádek. Teď slouží partnerské rozkoši. Zkusíte ji ještě dnes večer?

Orální neboli francouzský sex není třeba představovat. Spojení úst a pohlaví odmítá snad jen blázen. Zvlášť když existují desítky technik, postupů a triků, jak pusou uspokojit ženu i muže. Některé jsou zdařilé, jiné ještě zdařilejší. A co patří do zvláštní složky? Všechno, co není tak úplně běžné. V tomto případě je to irrumatio, tedy technika, na kterou se zapomnělo.

Kde se vzalo, tu se vzalo

Jedná se o druh felace, čili stav, kdy žena (pokud hovoříme o heterosexuálním vztahu) má v ústech penis svého partnera, ale jinak se ani nehne.

Technika pochází ze starého Říma a některé prameny dokládají, že byla jakýmsi prostředkem k umlčení zlobivých poddaných i vojáků. Údajně ponižující čin, který umravňoval muže i ženy víc než anální znásilnění. Ale to už je dávno. Akorát ta inspirace zůstala… Záleží jen na tom, jestli máte odvahu.

Zábava jen pro odvážné?

Při „římské zábavě“ muž aktivně zasouvá svůj penis do úst milenky a ona se mu podmaňuje. Rozdíl mezi felací a irrumatiem je tedy převážně v tom, kdo vykonává pohyby, nebo přesněji kdo se tváří nadřazeně. Připadá vám to vůči sobě nevhodné, ponižující či přinejmenším zvláštní? Ano, ale…

Třeba americká sexuoložka Světlana Ivanova říká, že irrumatio poskytuje oproti klasickému orálnímu sexu zcela jiný zážitek. Jelikož muž je ten, kdo hýbe boky, popřípadě se prohýbá v kolenou a snaží se aktivně zapojit, jedná se o zpestření klasických způsobů orálního sexu. A co dělá žena, která vlastně „nemá žádnou práci“?

Naprosté oddání

Nic. Žena si pouze uvědomuje, že partnerovi, ač vlastně nepřímo, působí potěšení,“ vysvětluje sexuoložka na svém blogu a zároveň hodnotí, pro kterou skupinu milenek tohle nebude.

„Mnoho žen něco takového považuje za drsné, a některé si dokonce připadají degradovány či ponižovány. Na tom není nic špatného. Každý to cítí jinak,“ myslí si a přidává tip pro odvážné.

Postup, který šokuje i vzrušuje

Nejdřív se položte na záda. Pod hlavu si dejte polštář a nechte milence, aby se nad vámi rozkročil. Až najde polohu, která mu bude vyhovovat, zasune svůj ztopořený penis do vašich, pokud možno vlhkých, úst. Poté by měl začít pohybovat boky, popřípadě napodobovat kopulační pohyby, pánví obkreslovat kroužky, co je libo.

Na co si dát pozor?

Tempo si řídí sám, ale pozor, i hloubku průniku, takže ženy, které mají problém s dávivým reflexem, by na to měly předem upozornit. Není třeba připomínat, že je to hlavně na dohodě a důvěře mezi partnery. V každém případě je vhodné domluvit se na nějakém neverbálním hesle, které v případě nouze veškeré aktivity ukončí (lehké škrábnutí, polechtání na noze…).

Pokud zvládnete tuto základní techniku, je možné obměnit ji přidržováním penisu rukou, zatímco partner nepřestane se svým „tancem svatého Víta“. Ale upřímně? To už není ono.

Orální tuning na několik způsobů

Radši to zkuste se svojí hlavou a jejím otáčením. Nebo se zapojením jazyka, když vám to partnerovy proporce dovolí. Čtenářka Marie doporučuje i další trik. „Já někdy rukama spojenýma v kroužek pouze jakoby nastavím, prodloužím svoji pusu. Tím si i zajistím aspoň částečnou kontrolu nad přirážením,“ radí. Ale to nechte až na později.

„Je důležité začít pomalu a postupně se propracovávat, co se rychlosti a hloubky týče. Měli byste najít způsob, který bude vhodný pro oba. Pak vás irrumatio obohatí,“ dodává závěrem Světlana Ivanova. Vezmete si její rady k srdci?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat