Věty, které NEchceme slyšet v posteli

Ano, když muž v posteli při milování mluví, je to úžasně vzrušující. Tedy pokud zrovna nepronáší některou z následujících vět.

Takže, milí pánové, čím nás v posteli zrovna nepotěšíte?

„Pšt…“

Když jsme potichu, je to špatně. Když dáme průchod své touze a rozkoši o něco hlasitěji, máte také problém. Přitom byste měli být rádi, protože se díky vám nekontrolujeme!

„Už budeš?“

Gratulujeme, právě jste nám zajistili nulový orgasmus. Ano, občas nám to trvá déle. No a co?

„Ach, Jano!“ (pokud se jmenujete třeba Katka)

Splést si jméno nebo nás nazvat jménem vaší bývalé je vážně faux pas. A vám to pravděpodobně zajistí pár dnů (týdnů) bez sexu – alespoň procvičíte paměť.

„A už jsi měla větší, než jsem já?“

My víme, jak moc vám záleží na velikosti, ale prosíme, tyhle otázky si nechte pro sebe. Mimochodem, už to, že se musíte ptát, nám napoví, že možná nebudete až tak „velký“ a že máte mindrák.

„Když já pak nic necítím!“

Tak to je nám líto (a víme, že to není tak docela pravda). Ale pořád lepší kondom než nechtěné těhotenství nebo pohlavně přenosná choroba.

„Líbí se ti to?“

Pokud zkoušíme něco nového, nic proti téhle otázce (vyslovené jednou). Ale pokud se musíte pořád ptát, je to celkem smutné. Copak nevidíte, jestli jsme vzrušené, rychle dýcháme, vzdycháme…? To jsou vážně docela dobré indikátory, řiďte se jimi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat