7 případů, kdy muži NEmají pravdu. A my ano!

20.07.2015 | Sex a vztahy

Spousta z nás ráda říká, že my ženy máme vždycky pravdu. Upřímně, není to tak úplně pokaždé, ale jsou situace, kdy to rozhodně platí.

Kdy se naši partneři opravdu mýlí?

1. „Pořád ještě s klidem zvládnu 60 kilometrů na kole za den!“

Pokud váš milý tráví posledních 5 let 9 hodin denně v práci za počítačem a večer je jeho největším pohybem, když se natáhne pro ovladač, dá vám pořádnou práci udržet vážný obličej, když vám oznámí, že chce s kamarády podniknout několikadenní cyklistickou túru po Alpách.

2. „Prostě mě tam něco svědilo, tak jsem se musel podrbat...“

Pokud váš partner takto reaguje na vaši výtku, že už se zase na veřejnosti poškrábal v rozkroku a že to je vážně neslušné, vězte, že máte pravdu vy. Ne on!

3. „Objektivně musíš uznat, že jsem lepší řidič než ty.“

Možná lépe parkuje, ale vy zase jezdíte bezpečněji. A možná se lépe orientuje v mapách, ale vy nemáte problém se zeptat na cestu kolemjdoucích. Takže je to minimálně nerozhodně.


4. „Myslím, že je to něco mnohem horšího než rýma, je mi hrozně zle...“

Ne nadarmo se říká, že smrtelnou nemocí na sedm je pro muže rýmička. A tak pokud chlácholíte velkého pacienta, že má opravdu jen rýmu, máte nejspíš pravdu.

5. „Fakt myslím, že není potřeba kupovat tenhle drahý toaleťák!“

Mno… Milí pánové, koupit dobrý toaletní papír je vážně skoro magie. Vy ho používáte jednou, maximálně dvakrát denně, zatímco my prakticky pořád. Takže ano, musíme koupit ten dražší.

6. „Prostě to sněz všechno… Nemusíš vždycky něco nechávat.“

Musíme a nemusíme. Kdybychom měly váš metabolismus, klidně tu celou pizzu zdlábneme. Jenže bohužel, když sníme o dvě sousta víc, znamená to tři kila navíc.

7. „Vždyť sex po ránu je nejlepší způsob probuzení!“

Upřímně, není. Tedy někdy ano, třeba o víkendu okolo deváté, s vidinou snídaně do postele (no dobře, ta už být nemusí, ale představa je to pěkná), když nemusíme do práce a máme dostatek času se „připravit“ (třeba vyčistit si zuby a dojít si na toaletu).






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat