Proč už nezavolal? 5 věcí, které muže vyděsí

27.09.2011 | Vztahy

Zrovna, když už jste si myslela, že jste na začátku úžasného vztahu, s vámi váš vysněný protějšek z ničeho nic přeruší kontakt. Jaký může být důvod?

1.    Našel si jinou

Možná smutná pravda, ale často je příčinou toho, že vám nezvedá telefony a neodpovídá na smsky, právě skutečnost, že na vaše místo nastoupila jiná žena, s níž chce spojit svou budoucnost (případně se pobavit) – lásce (případně hormonům) zkrátka neporučíme. Že je zbabělec a nechce nám to říct do očí, je druhá věc.

2.    Možná jste byla „moc hr“

Pokud se pro vás muž po několika schůzkách stal středobodem vesmíru, což jste mu při každé příležitosti neváhala říkat a dokazovat, mohlo se stát, že jej to trochu vyděsilo. Třeba se cítil ohrožený tím, že jste si nárokovala každou jeho volnou chvilku, chtěla s ním strávit veškerý svůj čas apod. Občas je dobré (ze začátku vztahu určitě) nechat muži nějaký ten „prostor k dýchání“.

3.    Zalekl se svých citů a vyhlídky na vážný vztah

Mohlo se rovněž stát, že se váš protějšek zalekl síly vašeho vztahu a jeho směřování. Možná zkrátka nebyl vnitřně připraven se usadit, ačkoli mu s vámi bylo skvěle a opravdu vás miloval. Není nic, co byste proti tomu mohla udělat. Je to problém, na jehož odstranění musí pracovat on sám, musí prostě dospět. Bohužel jste to vy, kdo to „odnese“.

4.    Byla jste jen „překlenovací“ vztah

Stát se náhradou za bývalou přítelkyni – to nikdy nemůže skončit šťastně. I když vás má partner rád, pořád vás bude v duchu hodnotit a srovnávat se svou bývalou. Možná si myslel, že když bude s vámi, na skončený vztah zapomene. Po každém rozchodu je ale potřeba „dát si trochu oddech“ a vyrovnat se s ním. Možná si myslel, že už bolestivý zážitek překonal, ale nakonec zjistil, že opak je pravdou.

5.    Nikdy nechtěl vážný vztah

Taky se může stát, že jste byla jen takové rozptýlení a pobavení, ačkoli vše nasvědčovalo tomu, že vás čeká krásná společná budoucnost. Nejspíš vás o tom „zapomněl“ informovat. I to se bohužel stává.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám partner nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat