Má mě rád, nemá mě rád... 10 jasných ukazatelů

08.02.2012 | Vztahy

Kéž bychom alespoň na chvíli mohly občas proniknout do mysli našeho partnera a zjistit, co k nám skutečně cítí! Ale protože to nedokážeme, musíme – za předpokladu, že se v tom smyslu ještě nevyjádřil – odhadovat. Naštěstí existuje několik jasných ukazatelů!

Miluje mě vůbec? A říká pravdu, když tvrdí, že ano? Jak vlastně poznáme, že to s námi „myslí vážně“?

1.    Usmívá se na vás. A nejen když něco potřebuje… dokonce, i když si myslí, že jej nevidíte.
2.    Dlouze si s vámi povídá. Muži nejsou zrovna neupovídanější stvoření, tedy v tom smyslu, že by se druhým svěřovali se svými myšlenkami a pocity. Ledaže by mu na jeho protějšku opravdu záleželo…
3.    Dotýká se vás, hladí vás, mazlí se s vámi. Takové věci obvykle nezamilovaní muži nedělají.
4.    Chce vás poznat. Zajímá jej, co máte ráda a co ne, jaké je vaše oblíbené jídlo, co vás rozesměje, jaká jste byla jako malá, jaký máte názor na to či ono… Zkrátka o vás chce vědět úplně všechno, protože jej opravdu zajímáte.
5.    Šel by za vámi kdykoli a kamkoli, jen aby vám byl nablízku. Že je zrovna na druhém konci města? Co na tom? Jestliže vás miluje, není pro něj žádná vzdálenost příliš velká.
6.    Co vás na sobě samé rozčiluje, on považuje za roztomilé. Rozčiluje vás, že máte slabost pro čokoládové bonbóny nebo že tak trochu „ujíždíte“ třeba na svém oblíbeném mýdle? Jestliže to on bere jako kouzelnou slabůstku, je všechno v pořádku (pokud samozřejmě nejde o daleko vážnější závislosti poškozující vaše zdraví).
7.    Chemie mezi vámi je téměř hmatatelná. Myslíte na stejné věci, přitahujete se, a když jste spolu, máte pocit, že jste teprve celá? To je láska.
8.    Nejraději tráví čas s vámi. Využívá každé chvilky, kdy má možnost být ve vaší přítomnosti. Nezáleží mu na tom, co dělá, pokud to dělá s vámi.
9.    Přistoupí kvůli vám na kompromis. Ustoupit je někdy těžké, ale pokud je toho váš partner schopen, opravdu mu na vás záleží.
10.    Plánuje budoucnost. Společnou…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat