5 věcí, kvůli nimž se my trápíme, a mužům jsou jedno

03.04.2015 | Vztahy

My ženy občas ve vztahu k druhému pohlaví řešíme věci, jichž si muži vůbec nevšímají, a kdybychom na ně samy neupozornily, často by je ani nenapadlo, že se něčím takovým trápíme.

Kvůli čemu nemá cenu dělat si vrásky na čele?

1. Že jsme přibraly

Nějaké to kilo navíc po Vánocích nebo dovolené řeší snad každá žena. Co když si toho partner nebo objekt našeho zájmu všimne? Upřímně – nevšimne! Tedy dokud mu to neřekneme. A i tak bude usilovně přemýšlet, o čem to proboha vlastně mluvíme.

2. Jestli se nalíčit, nebo ne

Pokud nenosíte velmi silný a výrazný make-up, většina mužů vůbec neřeší, zda jste namalovaná, nebo ne. Spousta z nich dokonce upřednostňuje zcela přirozený vzhled. Muži mají rády upravené ženy, což ale nutně neznamená nalíčené. Mnohdy to ostatně ani nepoznají.

3. Zda ho pozvat na rande jako první

V myslích nás žen stále ještě často přetrvává názor, že je úlohou mužů udělat první krok a oslovit ženu, která se jim líbí. A řada z nás by si pozvat muže na rande ani netroufla. Ovšem muži na nějaké společenské konvence v tomto nehledí, naopak, budou rádi, když je krásná žena osloví jako první. A vůbec nebudou řešit, zda to měli udělat oni.

4. Jestli mu napsat jako první

A podobně jako u předchozího bodu je to i v tomto případě. Vůbec nezáleží na tom, kdo z vás se po schůzce ozve dřív. Prostě se ozvěte, když budete chtít!

5. Co si objednat k večeři

Ruku na srdce – určitě už jste také přemýšlela na první společné večeři, co si objednat za jídlo. Salát? A co když si bude myslet, že jsem nějaká dietářka? Pořádný steak a hranolky? A co když ho napadne, že jsem nenažraná a je mi jedno, jakou mám postavu? Zatímco nám se tohle všechno honí hlavou, muž přemýšlí, co proboha tak dlouho zkoumáme v tom jídelním lístku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat