Okem šéfredaktorky Petry: Manželovy služební cesty!

10.08.2015 | Zábava

Manželovy služební cesty mají takovou zajímavou vlastnost. Přicházejí v naprosto nevhodných chvílích. A pokud jejich termín zrovna s ničím důležitým nekoliduje, můžu si být jistá, že se během nich něco stane.

Už jsme s kluky zažili prasklé stoupačky, Jáchymův otřes mozku („Já za to ale, mami, nemůžu, on Jáša z toho gauče spadl úplně sám!“), a dokonce si tatínek neužil ani první cestu do školy, kterou kluci absolvovali (zatímco Pavla to vážně mrzí a dlouho byl naštvaný, že za něj nejel nikdo z kolegů, nejsem si tak úplně jistá, že si Honzík s Jáchymem tatínkovy absence všimli – byli tak nadšení a vyjukaní zároveň, že nejspíš moc nevnímali… a kromě toho jsme s sebou měli zástup babiček a dědečků, takže na všechny ty pochvaly a obdiv nás bylo dost). Jen jedinkrát si Pavel „vydupal“ záskok na služební cestu. To když se blížilo datum mého porodu. A kluci samozřejmě přišli na svět o několik dní později, tedy v době, kdy už by byl tatínek ze služebky dávno doma. Ovšem jsem si jistá, že kdyby odjel, rodila bych bez něj.

Teď máme zase zůstat sami příští týden, i když jen na tři dny. A tak začínám přemýšlet, co všechno se za tak krátkou dobu může stát. Dokonce mě napadlo, že kluky odvezu zbaběle k rodičům. Ale nakonec jsem se uklidnila a rozhodla se, že si nebudu neštěstí přivolávat. Třeba tu smůlu tentokrát prolomíme!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat