Zahrada v pokoji? Zkuste tu vertikální!

Že i jedna rostlina dokáže oživit interiér, ví téměř každý. Ovšem švédská společnost Greenworks pojala lásku k pokojovým květinám trochu důkladněji a představila jakési rostlinné stěny, chcete-li vertikální zahrady pro byty a kanceláře.

Zelené stěny od Greenworks, která se na rostlinné dekorace do interiérů specializuje, nejen dodají originální vzhled jinak studeným zdím, ale přinášejí podle výrobce i řadu dalších výhod.

Rostliny ve stěně totiž nejen přispívají ke kvalitě vzduchu v místnosti, ale navíc tlumí hluk a zvlhčují suchý vzduch v místnosti.

Rostlinné stěny jejich tvůrce nejen prodává, ale pokud si zákazník není jistý, že by se o ně dokázal starat, může si vertikální zahradu jednoduše pronajmout, přičemž firma péči o rostliny převezme na svá bedra (to ocení především společnosti, které si originální stěny pořídí na chodby či do kanceláří).

Některé stěny v době mají navíc zabudované i osvětlení, které ještě více zdůrazní krásu květin.

Jen si zkuste představit, jak příjemné může být přijít po celodenním shonu domů, kde na vás čeká kus živé přírody, nebo pracovat v kanceláři, jež nabízí takovou krásu (mimochodem, zelená barva prý uklidňuje, takže je dobrou prevencí stresu – v kombinaci s živými rostlinami je to ideální ozdoba interiéru).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat