Čím perfektně zabavíte děti u moře

28.08.2013 | Děti a rodina

Jen si to představte: jste s rodinou u moře, vaše děti se výborně baví, užívají si a vy přitom jen ležíte u vody a čtete si nebo jen tak lenošíte. NIKDO po vás vůbec NIC nechce. Není to krása?

Věřte nebo ne, zažila jsem to. Byl to úžasný týden, na který všichni vzpomínáme. Užili jsme si společně jako rodina a stejnou měrou našli chvíle, kdy jsme my dospělí odpočívali a děti se perfektně bavily.

Ptáte se, co dělaly? No tak v úterý třeba v hotelové kuchyni pekly baklavu. Ve středu měly bojovku, hledaly v prostorách hotelu indicie a pak poklad. V pátek jsme byli všichni na výletě v krokodýlí farmě, a protože nás bylo hodně (skupinová sleva i přístup), ukázali nám i zázemí farmy a líhnutí krokodýlků. Už jste měli na dlani dračí miminko?

Abych nezapomněla: umějí od té doby pár základních arabských slovíček a vědí ledacos o Tunisku. Když si hráli na piráty nebo indiány, říkali nám pak spoustu zajímavostí, které jsme občas neznali ani my. Příští rok chtějí jet znovu a k těm samým „vedoucím“ – animátorům.

Kdybych měla stručně vyjádřit, co jsme to vlastně zažili, řeknu – příměstský tábor u moře.

Byli jsme u moře víckrát, ale takhle výborný doprovodný program pro děti jsme zažili poprvé. Už na letišti v Čechách děti dostaly trička s logem klubu, po příjezdu do hotelu je přivítaly animátorky (hurá, byl mezi nimi i dredatý mladík – sbohem, feminizace školství!), hned jsme si pročetli program na celý týden a podle toho si vybrali, co chtějí děti absolvovat v Croco Clubu a kdy budeme spolu s celou rodinou.  (Pak se ukázalo, že s rodinou moc být nechtějí, protože za každou účast dostanou razítko, za které si mohou koupit suvenýr na památku. Nadšeně sbírali i razítka navíc, šetřili si na penál, který byl nejdražší. Razítka navíc mohli získat za tzv. krokodýly odvahy, kdy si např. museli objednat na baru pití v domácím jazyce.)

Pozor – Croco Club není obyčejný animační program hotelů. Je to nadstandardní služba cestovní kanceláře Blue Style, jsou to čeští animátoři, do klubu chodí jen české děti a je určený jen klientům Blue Style. Klienti jiných cestovních kanceláří jej nemohou využít. Díky této jedinečnosti a velmi dobrým vztahům v klubových hotelech mohou děti s vedoucími opravdu využít i hotelové zázemí jinak běžně nepřístupné (např. už zmiňované pečení baklavy), na výletech se dozvědí víc než při běžných fakultativních nabídkách atd. Program je vymyšlený tak, aby do něj děti mohly vstoupit kdykoli a nebyly v nevýhodě při nepravidelné docházce nebo při účasti třeba jen jeden půlden z celého týdne. Croco Club opravdu přemýšlí nad tím, jak klienti Blue Style tráví dovolenou.

Zpět k našemu pobytu. Jeden ze synů si velmi těžko zvyká na nové lidi a prostředí, je velmi introvertní. Vždycky mám obavy, jak se kde zapojí. Tady byl nadšený od prvního dne. Je vidět, že jsou animátoři pečlivě školení, že jsou vybraní lidé, kteří s dětmi pracují opravdu rádi a nemají to jen jako „nějakou letní brigádu“.

Dětský Croco Club funguje v cca 20 hotelech v v Egyptě, Turecku, Tunisku, Španělsku a Řecku. Celý dětský program (kromě výletů) je zdarma. Nejčastěji funguje od května do září, v některých hotelech i v zimní sezoně. Zúčastnit se mohou děti od 4 do 12 let. Na výlety se mohou přidat i rodiče.  Upřímně – když budu hledat vyloženě odpočinkovou dovolenou u moře, pojedu na některý ze zájezdů Blue Style do hotelu s Croco Clubem. Už jsme toho vyzkoušeli dost a kvalitu se nevyplatí opouštět.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat