S čím se jako maminky musíme rozloučit

S příchodem dítka toho spoustu získáte. A na některé věci budete muset zapomenout. I když jsou to maličkosti, stejně vám občas budou chybět.

Takže s čím se kvůli děťátku (alespoň na nějaký čas) rozloučíte?

1. Se sprostými slovy

Zapomeňte na to, že byste si před robátkem od plic zanadávala. A když už vám ve slabé chvilce nějaké to neslušné slovo „ujede“, můžete si být jistá, že se to dozví celá školka...

2. S oblíbenou hudbou v autě

Protože na cestách se budou poslouchat písničky pro děti (bez ohledu na objektivně naprosto stupidní texty některých z nich) nebo pohádky. A klidně i několikrát za sebou.

3. S posezením delším než 5 minut

A je jedno, jestli třeba zrovna jíte nebo jste si ukopla palec – prostě si nesednete na dýl než na pár minutek. Pak se neomylně ozve: „Mamí!“

4. S včasnými odchody z domu

Znáte to – když se má něco pokazit, pokazí se to. A pokazí se to nejlíp v okamžiku, když ráno spěcháte. A neuděláte nic. Včas se z bytu prostě nedostanete.

5. Se svými oblíbenými seriály

Krátce po narození robátka na ně nebudete mít čas. Až vyroste, vyhrají jeho seriály. A že jste přesvědčená, že se na ně kouknete večer, až robátko usne? Nekouknete – únavou usnete taky.

6. S klidnou hlavou u zpráv

Dříve jste se na zprávy podívala, aniž by to na vás zanechalo nějaký větší efekt. Teď otevřete noviny nebo televizi (když máte vážně štěstí a chvilku času) a dostanete panický záchvat. Jako máma si totiž mnohem více uvědomíte, co všechno se může vašim dětem stát.

7. S ponocováním

Tedy ponocovat budete, ale ne úplně dobrovolně. A když vás popadne touha ponocovat (a budete mít k tomu příležitost), nevydržíte déle než do desíti, při hodně odvážných tazích do jedenácti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat