Diskuse na téma Unava

dobry den, mam posledni dobou hrozne velky pokles energie, jsem opravdu porad unavena.. nemuzu normalne fungovat, ale vydej energie mam porad stejny a ani nejsem v zadnem stresu tak nevim co bych mohla delat proto abych se citila aspon ttrochu lepe. prosim poradte

olga.polka 24.06.2015

neurcite to alespon vyzkousejte-za zkousku nic nedate :) neni to zase tak drahe ten prasek :) ja jsem ho objednavala z internetu, z normalni e- lekarny..prikladam odkaz, prectete si o tom i to info :) uvidite ze se vam ulevi jak si to nasadite http://www.lekarna.cz/magnesii-lactici-0-5-tbl-mvm-portblnob100x0-5gm/

olga.polka 22.06.2015

dobry den, na to bych vam asi rovnou doporucila koupit si nekde na elekarne nebo normalne v kamenne lekarne horcik :) ja jsem to mela presne stejne jako vy. vzdy treba 3 dny v tydnu naproste vycerpani. tak mi doktorka doporucila doplnit horcik do tela a je to jako 100 a 1. :) citim se bezvadne

sarkanova olga.polka 23.06.2015

dobry den to uz mi bylo doporuceno mate pravdu akorat jsem nevedela ze to muze mit opravdu takovyto duvod. vy jste si ho kupovala prosim? nevite na jakych strankach bych ho sehnala? tak to je dobre ze to opravdu tak pomaha:)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V roce 2025 čeká Berany období plné dynamiky a příležitostí k osobnímu růstu. Jupiter, planeta expanze a štěstí, se bude nacházet ve vašem sektoru komunikace, což vám přinese nové možnosti pro vyjádření vašich myšlenek a pocitů. Bude t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

321 Příspěvků
Poslední příspěvek 2:48
116 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat