Diskuse na téma Aprílové žertíky

01. 04. 2011 Redaktorka.Petra Zábava

Chystáte na rodinu a přátele aprílové žertíky? A jaké? Stala jste se vy cílem aprílového vtípku? Napište nám! Jedné z vás za příspěvek pošleme dárkový balíček vlasové kosmetiky Redken!

???? :) 31.03.2015

My jsme s kámoškou dali mýdlo na kliku a zkoušeli jsme to na všechny učitelé a také jsme jim vlezli do kabinetu a tam jsme jim přesipali cukr se solí (vyměnily jsme to) :-D po té byli malinko uražení ale pak už v poho *4* Teď přemýšlím co udělám letos :-D *4* poraďte :-P :-)

Péťule ˇ-ˇ ???? :) 31.03.2015

jop to známe :-):-P ????:) od kud si ? :-P

VVV 31.03.2015

Muj nejpovedejsi vtip byl asi takovy ze sem se domluvila s kamaradkou ze trochu povystrasime rodice.Udelali jsme to tak ze sem zavolala kamaradcinym rodicum domu a rekla sem ze se svlykala na zasavce do naha :-D .Pak sem pres photoshop udelala fotky. Pak sem asi po patnacti minutach hovoru zarvala s ni spolecne APRÍL. Byla to sranda :-p

VVV 31.03.2015

Muj nejpovedejsi vtip byl asi takovy ze sem se domluvila s kamaradkou ze trochu povystrasime rodice.Udelali jsme to tak ze sem zavolala kamaradcinym rodicum domu a rekla sem ze se svlykala na zasavce do naha :-D .Pak sem pres photoshop udelala fotky. Pak sem asi po patnacti minutach hovoru zarvala s ni spolecne APRÍL. Byla to sranda :-p

VVV 31.03.2015

:D 31.03.2015

No ja taky nevim co mam zitra udelat na apríla :D:-P:-pXD

Lord Veselý 01.04.2020

Letos na Apríla - jen takové obyčejné. Vymenit pytlíčky čaje s Meltou, prohodit letošní kalendar se tremi roky starým, namatlat kliky mýdlem... Byl zde i jistý pokus o zafóliování záchoda, ale porád to tam bylo videt.... Nejvíc mne ale pobavila sestra, kdyz jsem jí zavolala z pevné linky z práce a nakukala jí, ze jsem ze slavného filmového studia a scháním herečku - ta byla nadšená!!! Doma jsem se jí ale radši vyhýbala - opravdu jsem nemela za potrebí snášet nasoptené pohledy malého Draculy:-O. Heslo: APRÍL NÁS NIKDY NEOMRZÍ!!!!!!!!!!!!!XDXDXD

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, týden 51 roku 2025 přináší nové energie a možnosti, jak posunout své plány vpřed. V práci se můžete setkat s příležitostmi, které vám umožní ukázat vaše schopnosti a ambice. Buďte připraveni chopit se iniciativy, protože vaše rozhodno... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat