Diskuse na téma hubnutí

04. 04. 2011 | Hubnutí

http://www.hubnete.cz/lussi

:-) 04.04.2011

http://katalogcrv.cz/lussi

Milena :-) 04.04.2011

Tak nic neni na te stránce :)

Luciferinka Milena 04.04.2011

ale musi me to ide

Milena Luciferinka 04.04.2011

A mě už také :-D

Doubravka 11.04.2011

pravidelně jím 5x denně, 2x týdně Zumba, hodně piju, k tomu Emulips forte a mám za měsíc 5 kg dole

Pavla Doubravka 12.02.2012

Doubravko, dělám to stejný co ty, samozřejmě počítám KJ, ale bez Emulips forte a mám 4,5 kila dole. Tak že ten Emulips ti moc nepomáhá a ještě vyhodíš peníze, které můžeš investovat jinak a hlavně zdraví, všechno jsou to chemie a jedy do těla ;-).

Lenka 19.10.2011

Nejlépe se hubne při sexu <3 :-D

Veron1ka 27.11.2011

Co se týče mě, tak já jsem po porodu přibrala asi 15 kilo a hodně těžko jsem se s tím vyrovnávala!! Naštěstí moje kamarádka mi poradila na internetu stránku fitnesstv.cz a jsem jí za to moc vděčná. Je tam spousta videí s různými cviky, které můžete dělat i doma, vzhledem k tomu, že teď rozhodně nemám čas na to, chodit do posilovny. A dávají tam každý měsíc jídelníčky, podle kterých se řídím. Všem, kdo chtějí zhubnout doporučuji! Žádné hladovění a pocení v posilovně. Je tam spousta super věcí i pro zlepšení životního stylu :)

Mirka Veron1ka 28.11.2011

Ahoj Veroniko (typuji). Ja se na ten fitnesstv ted koukala a moc se mi to zamlouva. Ja totiz strasne nerada cvicim ve vetsim mnostvi. Stydim se za svoji vahu a tohle se mi hodne zamlouva. Uz jen tim, ze je tam ten jidelnicek, ale hlavne tim, ze si muzu vybrat cviky jake chci a nemusim nikoho poslouchat. Takze dekuji, ze jsi to sem hodila.

jolča 30.11.2011

co je emulips forte kde se dá koupit dík moc za radu*1*

jolča jolča 02.12.2011

Na googlu nic nepisou? -:) je to přípravek na hubnutí. A není lepší si normálně zacvičit, jak treba pise Veron1ka s Mirkou, než se zivit takovyma saj*ajtama? Cvičit muzes doma, jen nesmis byt lina.

Sofie jolča 24.02.2012

já jsem měsíc po operaci kolene a kotníku a už nesmím aktivně sportovat, nebo vlastně cokoli se týče pohybu s nohama. Přibrala jsem dvě kila za ten měsíc a přibírám dál. Tak mi prosím poraď co mám dělat, abych nepřibírala a naopak se dostala zpět na svou váhu....

lenka Sofie 05.03.2012

kamarádce po operaci kolene doporučil doktor jízdu na kole a rotopedu...samozřejmě postupně zvyšovat zátěž a s ortézou

Petra Pilná lenka 25.12.2016

Každý den se dívám na sebe do zrcadla a hrozím se sama sebe. To břicho, stehna, zadek, jsem jak rozkydlé těsto. Sama jsem se obrátila na jednu z poboček svet-zdravi.cz a chodím na konzultace k odborníkovi, který mi sestaví jídelníček, sdělí, kde je můj kámen úrazu, opravdu se mi snaží poradit.Hlavně nesnaží se u klienta jen nejprve snížit vodu v těle, aby klientům ukázali, jak co nejrychleji zhodí kila. Mají spoustu poraden po ČR. Moje konzultanka je úplně super.Nejprve mi provedli základní diagnostiku na přístroji Tanita a změřili tlak.

Johany H Petra Pilná 07.01.2017

já patřím taky mezi ty,co navštívili jednu z poboček svet-zdravi.cz. Nemůžu si mou poradkyni vynachválit. Rok sledovala mé hodnoty, hlavně kolik procent tuku v mém těle se snižuje, bez ohledu na to, o kolik moc jsem zhubla. Nebyl cíl zhubnout rychle na váze, ale postupně se zbavovat hlavně tuku v těle. Moc mi poradkyně pomohla, cítím se nyní o hodně lépe.

Ahoj, mě moc pomohl zeštíhlující krém Corectia. Do 3 týdnu jsem měla dole 7 cm i celulitidu *1*

Malinová 10.02.2012

Ahoj holky, mé zkušenosti všeho moc škodí to je pravda. Každopádně měla jsem celých 100 kilo a teď, když vlezu na váhu mám krásných 75 kilo. Tento pocit mi už nikdo nevezme a jakým způsobem jsem to dokázala? ÚPLNĚ JEDNODUŠE! Z SILUET (bezbolestná lipolýza) je nejprofesionálnější studio, které znám. Mají profesionální přístup ke klientovi, poradí vám s veškerými problémy, které většina žen má. I já měla. Mrkněte se na tento odkaz: http://www.zsiluet.cz/

zuzu 12.02.2012

měla jsem 80 kg chce to upravit jídelníček místo bíleho pečiva celozrný a hlavně cvičit jím mín a za 3 týdny mám 5 kg dole a to ještě nekončím

Anina 21.02.2012

ahojte ja neberiem ziadne tabletky ci uz prirodne alebo umele zacala som z Delenou stravou a kazdy den cvicim a za tyzden slo dole 4KG je to super. ak su otazky tak na Lilinka126@myopera.com

Edina 12.03.2012

To bych řekla, že jsou super :D Neboj!! Pokud to fakt budeš dodržovat a fakt chtít a snažit se, tak není o čem pochybovat :) A hlavně ušetříš za trenéra ve fitku nebo nějakýho poradce, co si máš dělat za jídlo! Tohle je na tom moc fajn. Kamarádka do toho nastrkala tolik peněz, že když jsem jí řekla, jak jsem hubla já chvíli jsem se bála aby se mnou kamarádit nepřestala z jejího výrazu :D

Pepa 02.03.2013

Rád bych se podělil o svou zkušenost. Za tři týdny 4kg dole bez cvičení, je jen důležité nepřejídat se a dodržet pitný režim :) Chcete vědět více? pište na pepa.kerlik@seznam.cz nebo skype: pepa.k93

Jitka 27.03.2013

Ahoj, na kapičky, prášky a drastické diety fakt nevěřím. Nechci si ničit své tělo. Vrhla jsem se na krabičkovou stravu, u které se v jídle nikterak neomezuji. Naopak, jím 5x denně, ne příliš velké porce a kila opravdu mizí. Měla jsem štěstí, že jsem natrefila na parádní firmu harmonyservis.cz, která mi zaručila chutné a zdravě připravované jídlo(ne na tucích) a opravdu se mi povedlo dostat 10 Kg dolů :)

Jana 06.04.2013

Hubnutí Hrou online kurz registrace zdarma :) http://www.hubnutihrou.cz/?a_box=mrxn5gxt&a_cam=1

Já zhubla díky c.l.a. trio active. Cítila jsem, že pri sportování i více spaluji a kdyz jsem ktrosku upavila jídelnícek, kila sly dolu samy, mám fuc 7 kilo...

kudlanka14 17.04.2013

Holky, zhubla jsem za poslední měsíc už skoro 4 kila - dávám si záležet na stravě a hlavně jsem začala skoro 5x týdně něco dělat, třeba včera jsem si byla na 25 minut zaběhat a prostě se cítím poslední dobou líp. Můj cíl je dát do léta dolů 8 kilo, takže už mám za sebou půlku :-D

Zlatka 17.04.2013

Můj průvodce hubnutím: http://www.siluetadoleta.cz/ *4*

Gita 23.04.2013

Ahoj dámy, co si myslíte o krabičkové stravě? Šla by do toho některá z vás? Já tomu nevěřila, ale byla jsem mile překvapena, nejen chutí jídla,a le i účinkem. Samozřejmě, člověk si může krabičky dělat sama, ale komu by se chtělo si vyvařoat dvě různá jídla na druhý den? :)

Zuzka Gita 28.04.2013

Ahoj, já na to taky moc nevěřím. Nevěřím, že ty firmy dělají kvalitní jídla, dokonce jsem i u kamarádky viděla, že to nevypadá zrovna dobře. Mohu se zeptat, od koho odebíráš a jak to vypadá u nich?

Gita Zuzka 28.04.2013

Co si budeme povídat, ale v každém odvětví jsou firmy, které jen hrabou peníze a neřeší moc, co nabízí, takže si myslím, že hodně záleží na výběru. Já jsem začala odebírat od firmy http://www.harmonyservis.cz/ po doporučení od kamarádky a jsem spokojená. Jídlo vypadá dobře, vždy se ke mě dostane v pořádku, není dělané na tucích, ale opravdu zdravě.

A. Rose 24.04.2013

Ahoj, aj ja by som sa rada podelila o svoje skúsenosti. Za necelých osem mesiacov som schudla 20 kíl. 2 krát som držala očistnú kúru, ktorá trvala približne mesiac. Žiadna dieta iba kúra, ktorá zabezpečí, aby sa vám znova nahodil metabolizmus. 3 až 4 - krát týždenne som chodila do fitnes centra, posilovala, plávala, byciklovala a našla som v tom veľkú záľubu. Môj zdravotný ako aj fyzický stav sa veľmi zlepšil, cítim sa zdravo, odvykla som si od prejedania sa a navykla zas na zdravé potraviny, mám oveľa lepšiu kondičku a verím, že o pár rokov by som sa mohla pustiť do oveľa fyzicky ťažších športov. Je to neopísateľne nádherný pocit, ak dokážete bojovať so svojou vlastnou povahou a zvíťaziť pre svoju lepšiu budúcnosť. Tak hocikto sa do toho púšťate, neprestávajte. Prídu chvíle, kedy sa na to budete chciet vykašľať, ale ak budete vidieť svoj cieľ, koniec koncov sa tam dostanete. Free your mind and your body will follow. Držím palce. :-)

Andrea 12.05.2013

Sama jsem krabičky vyzkoušela a pak jsem u nich i zůstala, akorát si už vařím sama a problém s tím nemám :) za 2 roky se mi podařilo zhubnout 30kg.

Gita Andrea 16.05.2013

Andrea: 30Kg pomocí krabiček? Wow, to musíte být teď nadmíru spokojená žena se svým tělem, nepletu-li se :) Co já bych dala alespoň za půlku toho, co jste dokázala zhubnout vy :) Já odebírám chvilku, taže na domácí krabičky bych si ještě netroufla. Ale je pravda, že spokojená jsem. Jídlo mi chutná, dokonce i porce mi stačí ikdyž jsem si ze začátku myslela, že nebudou, ale to dělají ty svačinky, které jsem já dřív nemívala. Po měsíci mám dole 4kila, takže zatím taky spokojenost a doufám, že to tak půjde i dál :)

Bětka Andrea 24.04.2017

To je super...ale určitě bych k té změně stravy doporučila i nějaký ten pohyb :)

Venda 14.05.2013

Dobrý den, chtěla bych napsat svoji zkušenost. Je mi 20 a za 4 měsíce jsem zhubla 10 kg,samozřejmě můžete i více, a jsem nadmíru spokojená. nedržela jsem žádné diety ani se moc neomezovala jen jsem vyměnila normální jídlo za zdravou výživu ale samozřejmě nějaké sladké jsem si neodpustila. Pokud máte zájem o radu mohu Vám poradit se vším na emailu smove@email.cz je to jednoduché,tak kdo máte zájem napište a popovídáme si :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
187 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:29

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat