Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaký seriál, nebo seriály sledujete? Ordinace, Ulice, Znamení koně nebo jiný?
Oman Clinic +96879086187 *Cheap Clinic* Abortion pills for sale 50% Off in muscat* oman* salalah*
##2026—079086187 ))abortion in muscat ))Oman ))sohar ))salalah ))seeb ))bawshar ))mabela
@2026—079086187 ) abortion pills in muscat ,oman ,sohar ,salalah ,seeb ,bawshar ,mabela
2026—079086187... abortion pills for sale in muscat ...oman...sohar...salalah...seeb...bawshar..mabela
Co sledujete za seriály na Netflixu, nějaký dobrý tip? :-)
Mě se líbil na Netflixu seriál Vidím vás
Já jsem stále věrná seriálu přátelé! :-D Občas s mužem koukneme na dva a půl chlapa, u toho se dost pobavíme :-D Dost přátel mi teď doporučuje příběh služebnice, tak jsem zvědavá :-)
Já sleduji s manželem seriál Most a moc se mi líbí,super ,za nás TOP!<3
U nás ted jede příběh služebnice, mohu doporučit!!!!
Z těch českých občas detektivku - Vzteklina, Rapl a potom na odlehčení jsem kdysi zkoukla Teorii velkého třesku všechny díly, ale jinak moc nemůžu najít, co by mě bavilo, když mám chvíli času ;-)
Jednoznačně Mladí a hladový :) ., Super komedie a je to něco na způsob , Jak jsem poznal vaší matku a podobně :) I to doporučuji *4**4**4**5*
Ordinace,ulice,modrý kód a ohnivý kuře 😁
Doporučuji seriál Až po uši (byl točený pro HBO ) a je tam super obsazení českých herců . Je tam skvělá zápletka . Jeden díl trvá cca 30 minut, takže pokud je někdo marod nebo se nudí ,dá se to shlédnout za 1 den ;-) A mají dotášet další díly. V první serii jich je 12 nebo 13 myslím. Za mě TOP <3 *5*
Já sleduji Grimma, Teorii velkého třesku, jak jsem poznal vaši matku, Misfits, upíři deníky, Průměrňákovi, taková moderní rodinka, Dextera, Dr. house *1*
Já koukám tedy jen online a oblíbené mám: Kravaťáci, Hříšníci a Aféra.
Já koukám na Teorii velkého třesku - každý všední den od 21,30hod. Doporučuji.;-)
Já ráda koukam na ordinaci,ulici a ted na ohnive kure na prime
Sleduji ordinace a ulice. Kdyby na jinem programu davali neco lepsiho, tak serial vynecham, ktery o nicem.
Jednoznačně ordinace a ulice, koukala jsem i na přístav, ale už to není to co to bývalo.
Já sleduji Ordinaci v růžové zahradě 2 a Ulici a nikdy si nenechám ujít ani jeden díl
Sleduji a sleduji je ráda.Ordinaci,ulici,přístav ohnivý kuře a nestydím se za to,nemám ráda filmy kde se střílí,a mezi náma vždyť opakují všechno stále dokola.;-);-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Energie tohoto týdne vám bude přát, ale pouze pokud ji dokážete správně nasměrovat. Můžete cítit silnou touhu něco měnit, ať už v práci, vztazích nebo životním stylu. Buďte ale trpěliví a nenechte se unést prvním impulzem. Menší pauza a rozvaha... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.