Diskuse na téma Sport, kterým vládnu

Sportujete? A jaký sport je pro vás ten nej, který umíte nejlépe? A na co byste naopak "nikdy nevlezla" (kolo, brusle, lyže....)? Pochlubte se ostatním :)

slunéčko 09.05.2011

Ahoj všichni sportem laplí lidičky.Já sama se věnuji sportu,již jen jako fanda*2*.Ale pochlubit bych se chtěla - se svojí nejmladší ratolestí Denisou.Tak ta pro ten svůj sport snad i dýchá.Začínala fotbalem s klukama,pak přišel tenis a pak ji zlákali kluci na florbal,to bylo asi v 10ti letech.A u toho zakotvila a je tam do dnes.7 let je členkou reprezentace ČR a v poslední době po 5.v řadě Mistryní extraligy žen v pražském týmu SJM Praha 11 .HERBADENT.Pár ukázek z jejich výsledků,bronz v Dánsku,zlato na Czech Open 2010,kde svými 2 úspěšnými nájezdy vyhrála týmu 30 000..za vítězství.Na fotce s Anetou se radují z úspěchu.Nevím má to asi ve vínku,na co vleze,to se jí daří..trochu vynechává lyže,potom co si přetrhala křížový vazy,hraje 10 let s ortézou.Ani tento úraz ji neodradil.Spolupodílela se na videu akce "Stílejte na vozíčkáře".Myslím,že se mám čím chlubit.

pidulka 09.05.2011

jako dospívající jsem se věnovala všemu, co šlo - atletice, volejbalu, plavání, brusle, kolo, šipky, ale nejvíc mě to chytlo až později. Okouzlil mě tanec. Jako atletka jsem na to měla i postavu, takže to šlo celkem samo. Latinsko-americké tance se pro mě staly vším. Věnovala jsem tomu veškerou energii a čas. Občas se to i vyplatilo a s parnerem jsme soutěže i vyhrávali. Jenže s dospíváním souvisí i puberta a první lásky a já přišla o tanečního partnera. Byla jsem nucená skončit. Teď jen budu doufat, že můj malý sdědil talent po mě a půjde v mým stopách. Jinak jsem si vzala trenéra fotbalu, takže i kolektivní sporty mě baví. Jsem věrný fanoušek.

Reňa Lomnická 09.05.2011

Ešte donedávna..asi tak rok dozadu som príliš šport nemusela..ešte tak občas plávanie..Až kým som neobjavila vášeň menom Zumba..Teraz 3 krát do týždňa trápim svoje telo..a najlepšie na tom je,že je to veľmi zábavná forma chudnutia..Som spokojná,vyformovala som si postavu a zbavila som sa prebytočných kíl..takže leto môže kľudne prísť :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat