Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Sportujete? A jaký sport je pro vás ten nej, který umíte nejlépe? A na co byste naopak "nikdy nevlezla" (kolo, brusle, lyže....)? Pochlubte se ostatním :)
Ahoj holky, prosím o pomoc, radu a zkušenosti. Začala jsem po delší době zase cvičit. Je to super, cítím se skvěle... Jenže mám problém. Ozvaly se klouby. Myslím, že by bylo vhodné jim dopřát nějakou výživu. Máte prosím s nějakou zkušenosti?
Alavis, za mě topka :-)
Ahoj, chodíte někdo na bosu a hiit? Nevím, jestli mám začít rovnou takto nebo něčím klidnějším, nejsem zvykla cvičit.
Nevím odkud jsi, já z brna chodím do zonka na hiit už nějaký ten pátek :) https://zone4you.cz/salove-lekce/
Jsem kousek od Břeclavi, v Zonku jsem byla s bývalou kolegyní, když jsem ještě pracovala v Brně, hezky se tam cvičilo. Ale byla jsem jen na strojích.
Já jsem začala chodit běhat a fakt mě to chytlo. Hodně mě motivují chytré hodinky, které jsem dostala (kdo by sháněl fakt dobré, tak doporučuji Carneo), protože si vždycky všechno měřím a ukládám. Začala jsem pozvolna a teď už v pohodě uběhnu i 10km :) je to krásný pocit svobody a klidu když běžím a vždycky doběhnu domů nabitá energií :)
Holky, dáte mi doporučení na pohodlné sportovní oblečení na dlouhé procházky (mikiny, tepláky). Jaká značka je má kvalitní a příjemné?
Mě baví oblečení od NDN Sport - vše mají krásné, kvalitní pohodlné, prostě paráda. Mrkněte, kousky od nich objednávám na bestform.cz.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.