Diskuse na téma Sport, kterým vládnu

Sportujete? A jaký sport je pro vás ten nej, který umíte nejlépe? A na co byste naopak "nikdy nevlezla" (kolo, brusle, lyže....)? Pochlubte se ostatním :)

Ella 31.03.2023

Ahoj holky, prosím o pomoc, radu a zkušenosti. Začala jsem po delší době zase cvičit. Je to super, cítím se skvěle... Jenže mám problém. Ozvaly se klouby. Myslím, že by bylo vhodné jim dopřát nějakou výživu. Máte prosím s nějakou zkušenosti?

Klára Cachová Ella 06.05.2023

Alavis, za mě topka :-)

Klarkab 20.12.2023

Ahoj, chodíte někdo na bosu a hiit? Nevím, jestli mám začít rovnou takto nebo něčím klidnějším, nejsem zvykla cvičit.

lenuleprusova Klarkab 20.12.2023

Nevím odkud jsi, já z brna chodím do zonka na hiit už nějaký ten pátek :) https://zone4you.cz/salove-lekce/

Klarkab Klarkab 21.12.2023

Jsem kousek od Břeclavi, v Zonku jsem byla s bývalou kolegyní, když jsem ještě pracovala v Brně, hezky se tam cvičilo. Ale byla jsem jen na strojích.

Tana 21.03.2024

Já jsem začala chodit běhat a fakt mě to chytlo. Hodně mě motivují chytré hodinky, které jsem dostala (kdo by sháněl fakt dobré, tak doporučuji Carneo), protože si vždycky všechno měřím a ukládám. Začala jsem pozvolna a teď už v pohodě uběhnu i 10km :) je to krásný pocit svobody a klidu když běžím a vždycky doběhnu domů nabitá energií :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat