Diskuse na téma Vtipy o nevěře

26. 07. 2011 | Zábava

Znáte vtipy o nevěře? Podělte se o ně s námi!

Lady Michelle 26.07.2011

Můj manžel má maturitu a pořád si plete mě, mně a mne..." - "Jo, to můj manžel má dokonce vysokou... a plete si mě a servírku z Berouna..." Na koupališti si Pepa povídá s krásnou slečnou a ta se jej ptá: "Co je to za tu paní, co se na nás pořád dívá?" - "Ani se neptejte, budu mít co dělat, abych jí vysvětlil, kdo jste vy!" Co je to stínová tchyně? Matka milenky. "Stando, představ si, že jsem včera viděl tvou starou s takovým dvoumetrovým čahounem, jak šli k tobě domů, když jsi byl v práci." - "Včerejšek mi ani nevzpomínej. V zaměstnání jsem si vzal volno, protože mě bolely záda. No a vůbec mi to nepomohlo, ráno mě bolely ještě víc, protože jsem celou noc kopal na zahradě dvoumetrovej výkop!"

Lady Michelle 26.07.2011

Už tě manžel načapal s cizím chlapem?" - "Kdepak, vždycky to byl nějaký z jeho kamarádů!"

Lady Michelle 26.07.2011

U manželů K. to už delší dobu neklape, nastalo u obou ochlazení v citové oblasti. Jednoho dne přijde Pepa domů a praví ženě: "Miláčku, sama víš, že oba si předstíráme city i vzrušení. Měli bysme jen na krátký čas uvažovat o nějakém milenci, aby se naše vztahy upevnily. Co na to říkáš? Žijeme přece ve dvacátém století a spousta partnerů to tak řeší, aby zachránili rodinu pro děti a sobě manželství." - "Na to zapomeň," vrtí hlavou žena, "už jsem to zkusila a nebylo to k ničemu!"

Lady Michelle 26.07.2011

"Ty tak mnoho pracuješ, drahoušku," říká žena muži, "že k sobě voláš svoji sekretářku i v noci!"

Lady Michelle 26.07.2011

Moje manželka je báječná. Vůbec jí nevadí, že se vždycky po hokeji zdržím ještě v hospodě." - "Tak to ten její přítel na ni má dobrý vliv."

Lady Michelle 26.07.2011

"Tati," osloví ho synek, "komu mám věřit, rádiu nebo mamince?" - "Přijde na to, oč jde." - "No, v rozhlase upozorňují, že je venku hodně smogu, ale maminku jsem včera zaslechl, jak říká do telefonu: "Přijď, vzduch je čistý!"

Lady Michelle 26.07.2011

Dlouho jsem si pletl Turnov a Trutnov. Ani nevíte, kolik mně to stálo peněz!" - "To já si pletl Novákovou a Nováčkovou a nevíte, kolik mně to stálo facek!"

Lad 26.07.2011

"Hele, Pepo, od koho jsi koupil maso?" - "Od tvého milence!" zavtipkuje manžel - "Cože? Standa dělá v řeznictví?"

Lady Michelle 26.07.2011

Paní si stěžuje u sexuologa, že je poslední dobou hrozně vyčerpaná. "To máte tak těžkou práci?" - "Ne, mám lehkou." - "Tak vás pořád otravují děti?" - "Nemám děti." - "A jak často se milujete?" - "Asi tak třikrát denně." - "Tak to bude ono, vynechte sex alespoň o nedělích." - "To nepůjde, to se manžel vždy vrací na víkend z jeho odloučeného pracoviště!"

Lady Michelle 26.07.2011

Přijde Ind na úřad v hlavním městě a povídá: "Sáhib, já se chci rozvést." Úředník se na něj přísně podívá a odvětí: "To není jen tak, musíš k tomu mít nějaký důvod." Ind se na něj podívá, zamyslí se a povídá: "Podívejte se, sáhib, já jsem rolník a tak vím, že když zaseju rýži, sklidím rýži. Když zasadím strom manga, sklidím mango. Ale když zaseju Inda a sklidím Číňana, no řekněte, sáhib, není to dostatečnej důvod?"

Lady Michelle 26.07.2011

"Smím vás vyprovodit domů?" - "Je mi líto, jsem vdaná!" - "I já jsem ženatý a také je mi líto!"

Lady Michelle 26.07.2011

Říká paní Kalianková: "Dnes jsem četla krásný milostný dopis od mého muže." - "Tak proč jste tak naštvaná?" - "Když on byl adresovaný naší sousedce!"

Lady Michelle 26.07.2011

Co chodí jednou denně? Pošta. Co chodí dvakrát denně? Pošťák, když není manžel doma!

Lady Michelle 26.07.2011

Chlápek si stěžuje kamarádovi: "Měl jsem všechno, co jsem mohl chtít. Krásnej barák, velký auto, lásku nádherný ženy... a najednou, plesk, všechno je pryč!" - "Proboha, co se stalo?" - "Moje žena to zjistila!"

Lady Michelle 26.07.2011

Vrátí se manželka a manžel ji informuje: "Hledala Tě tu nějaká kamarádka" - "A jak se jmenovala?" - "To nevím, byla to blondýnka a pod pupíkem měla velkou pihu!"

Lady Michelle 26.07.2011

Pokaždé, když se vrátíš s manželem z dovolené, tak jsi těhotná. Víš, že mě tím udivuješ?" - "Ale víš, jaký já mám až do porodu strach?" - "Nejsi sama, toho se bojí více žen." - "Ale já se ani tak nebojím porodu, jako spíš toho, jakou bude mít to dítě barvu!"

Lady Michelle 26.07.2011

Manžel se vrátí dříve domů a pochopitelně manželka s milencem. Nejlepší obranou je útok a tak na manžela vyštěkne: "Když se vrátíš pozdě, máš skvělé výmluvy! Jsem zvědava, jak zdůvodníš tentokrát svůj předčasný příchod!"

Lady Michelle 26.07.2011

Jdou dva kamarádi městem a najednou před sebou uvidí dvě ženy. Jeden říká: - Hele, ta blondýnka je moje žena a ta brunetka je moje milenka. druhý povídá: - Důvěru za důvěru. U mne je to přesně naopak.

Lady Michelle 26.07.2011

Pane vrchní, jsem tu jen se slečnou a vy mi počítáte tři večeře!" - "Ano, ale Vaše paní, která Vás pozorovala od jiného stolku, měla také hlad!"

Lady Michelle 26.07.2011

Manželka našla v kapse svého muže dvě vstupenky do kina a ptá se: "Ty jsi byl v kině sám?" - "Nebyl!" - "A kdo tam s tebou byl?" - "No, asi tak dvě stě lidí!"


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat