Diskuse na téma Na prevenci

Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.

janulka+2 11.05.2014

to je dobré, dnes jsou některé děti dost často nemocné, ve školách a školkách se to rychle šíří .... u nás "fičí" marťánci. O iridologii se přiznám slyším poprvé. Můžete mi někdo napsat jak probíhá vyšetření?

Tereza 11.05.2014

Ten název mi bohužel nic neříká, takže neporadím....jinak nám doma nesmí chybět sirup Stopbacil, ten název se fakt dobře pamatuje, ale přesně takhle zabírá, je přírodní, má spoustu účinných bylinek a dětem ho nasadím vždycky hned, když se o ně nějaký ten bacil pokouší, do tří dnů jsou většinou úplně v pohodě, nemusím je odhlašovat ani ze školky :-)

Anetka88 22.05.2014

dobře vědět, přírodní jsou podle mě nejlepší, hlavně necpal do dětí zbytečně léky a antibiotika ... Iridologie, je vlastně vyšetření přes oko, tedy hledají se změny v duhovce a podobně, více informací naleznete na http://iridologie.webnode.cz / Iridologie /, abych to tu nepoplietla. Velký odborník je na to dr. Němec ve Vyškově

Míša9 25.05.2014

Doktora Němce navštěvuji již dlouhá léta, mám problémy s očima a potřebuji kvalitní péči. On mi ji poskytuje, jsem s ním velmi spokojená, je to opravdu odborník, velmi příjemný člověk. Jak pacientovi se mi dostatečně věnuje, podrobně zjišťuje jak se můj problém vyvíjí.

KLára 12.06.2014

Ahojte, prosím vás, vy co máte zkušenosti s iridologiou, nevíte mi říct zda se dá předvídat nebo zjistit pomocí tohoto vyšetření i psoriáza / lupénka? Babička ji má i teta, máma vlastně také ale ta už ne v takovém množství, tak bych ráda věděla jestli to čeká i mě nebo sestru. děkuji

Lucie 20.06.2014

co všechno se dá pomocí vyšetření zjistit najdeš například http://iridologie.webnode.cz/iridologie/. Na stránce najdeš i kontakt na pana doktora, tak možná bych zvolila variantu zavolat nebo napsat e-mail a informovat se přímo. Říci, zda to jde nebo ne ti nevím.

Hanka4 24.06.2014

baby je nějaký rozdíl jít na iridologii k léčiteli a očnímu doktorovi? Sama jsem na tomto vyšetření nebyla, ale když jsem si podívala na netu o co vlastně jde, tak mě to zaujalo. Je někdo v Brně, kdo toto vyšetření provádí? Platí se za to? Pojišťovna to asi neproplácí, nebo?

anonym 25.06.2014

z mého úhlu pohledu bych si vybrala doktora, protože má licenci, léčitel, hmmm nevím nevím, různé bylinky, obřady, přijdou mi jako šamani. Asi bych jim nevěřila, pro mě jsou na tom jako věštkyně .. Ve Vyškově je doktor, který se tím zabývá, Lucie zde dala jeho stránky tak zkus např.. jeho

anonym 25.06.2014

z mého úhlu pohledu bych si vybrala doktora, protože má licenci, léčitel, hmmm nevím nevím, různé bylinky, obřady, přijdou mi jako šamani. Asi bych jim nevěřila, pro mě jsou na tom jako věštkyně .. Ve Vyškově je doktor, který se tím zabývá, Lucie zde dala jeho stránky tak zkus např.. jeho

Pepa 08.07.2014

měl jsem delší dobu jisté problémy, doktor nevěděl přijít na to co mi je, zkoušeli jsme různé léky, ale nezabíralo. Sestra mě objednala do Vyškova k Němci na zmiňovanou Iridologii. Nevěřil jsem tomu ale přišli jsme na problém a po měsíci se cítím opět skvělé.

jeane 20.07.2014

na iridologii jsem byla, máme v rodině cukrovku, a když jsem se dozvěděla, že pomocí tohoto vyšetření se dá zjistit předpoklad výskytu, neváhala jsem. Byla jsem ve Vyškově u doktara Němce. Kontakt a bližší informace najdeš na http://iridologie.webnode.cz/kontakt/, za mě super.

Hanka4 13.08.2014

to jsem ráda, že máte dobré zkušenosti s tímto vyšetřením i s panem doktorem a že se vám podařilo vyřešit vaše zdravotní problémy. Zkusím ho kontaktovat a objednat se, jen doufám, že to nebude trvat více než měsíc, protože si neumím tak předem naplánovat čas.

jeane Hanka4 23.08.2014

přesně toho se bát nemusíš, cituji z jeho stránky iridologie.webnode.cz/ "S ohledem na zkušenosti s objednáváním na více než 1 měsíc dopředu se držíme zásady, že na delší dobu (pokud to není opravdu nezbytné) neobjednáváme ..... objednali za další 2-3 měsíce, rázem je z toho vyšetření za půl roku ... To tedy opravdu nechceme "

Hanka4 16.09.2014

to jsem velmi potěšila, vůbec nevidím důvod a smysl objednávání na delší dobu, osobně mám velký problém vědět co případně kde budu o měsíc dva. Také se mi nelíbí u některých doktorů jak mají plno na půl roku dopředu ale když zaplatíš tak najednou místo najdou ..... ach

Anetka88 24.09.2014

opět jsem po delší době zavítala na stránky doktora Němce http://iridologie.webnode.cz/ a mile mě překvapila zpráva "Už je to více než 3 roky, co jsme zahájili samostatnou činnost ..... Důležitá je nezapomínat, že existujeme i díky Vaší přizni a Vašemu zájmu, za které Vám tímto děkujeme. "

Monika 17.10.2015

Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s nějakým běžně dostupným lékem na kašel nebo bolest v krku? Myslím tím takový, který opravdu zabírá. :)) Co by se dal nechat v lékarničce doma pro naléhavé potřeby? Díky. :)

Martina Monika 22.10.2015

Ahoj Moniko, mě se domů osvědčilo kupovat Tantum Verde. Dětem vyhovuje, protože i chuť je dobrá. Můžeš si vybrat z více příchutí - to vidím jaké velké plus.

damsel01 Martina 27.10.2015

Ahoj holky můžete se nechat inspirovat třeba tady http://diskuse.doktorka.cz/prirodni-zbrane-proti-chripce , máte některá zkušenosti?*1*

Monika Martina 27.10.2015

Děkuji za rady. Koukala jsem, že mají více možností. Který jsi zkoušela ty? :)

Martina Monika 28.10.2015

Kupovala jsem tady tyto http://www.bolimevkrku.cz/cz/pastilky-tantum-verde-mint-a-tantum-verde-lemon/ a pro děti jsem vzala ten pomeranč a med. :)

Adéla Martina 29.10.2015

Domů kupujeme taky ty pastylky. Berem s příchutí citrónu.

Terka 02.11.2015

U nás se na prevenci berou pravidelně Imunit Echinacea kapky. Všichni, manžel, děti, i babička. Obsahují extrakt z kořene rostliny echinacea a já si je nemůžu vynachválit.

Marcela 03.11.2015

tak to já mám nejraděj od tantum verde ten jejich sprej do krku

Olga 10.11.2015

Týjo, jak to tady pročítám, tak si říkám, že to dětem to Tantun verde asi taky zkusím koupit, viděla jsem teď reklamu, že maj výhodný rodinný balení, tak aspoň bude klid na zimu :D

Petra Olga 14.11.2015

Jo já dětem zase kupuji radši ty pastylky, ony si to vždycky radši vycumlají. :)

Maruška Petra 18.11.2015

Jo taky kupujem pastylky, protože mě to je jedno, co máme a děty radši něco na cumlání. :)

Magdálénka Petra 24.11.2015

A můžete mi prosím poradit co je lepší koupit, aby to bylo doma univerzální pro všechny? :)

Nataša Magdálénka 25.11.2015

Hele ono je to jedno, ale nám příjde nejlepší tady ten sprej http://www.bolimevkrku.cz/cz/tantum-verde-spray-a-tantum-verde-spray-forte/

Kiki Maruška 26.11.2015

Taky je kupuji. :)

Adéla 16.11.2015

Dobrý den, má dcera bývá často v tomto období nemocná. Na doporučení od známé jsem jí koupila Echinaceové kapky od Imunitu. Zezačátku jsem bojovala s dcerou kvůli hořké chuti kapek, ale nakonec se to všechno vyřešilo přidáním medu – není to ideální chuť, ale dcera je díky tomu zdravější. *1*

alenab 01.01.2016

já bych doporučila nosní hygienu - po přetrvávající rýmě byl manželovi doporučen Nasodrill - není to lék, je to "jen" voda z termálních lázní Lunch ve Francii, je hodně bohatá na síru. Stříkáme do nosa vždy ráno a večer už několikátý měsíc, sliznice je zvlhčená, hezky se smrká, odplavují se alergeny, věřte nebo ne, ještě jsme rýmu neměli. Nosní hygiena má něco do sebe, jen si zvyknout a nepolevit.:-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat