Diskuse na téma Máte nadváhu a jste unavená, máte málo energie?

Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a máme ted akci 25% slevy na veškeré produkty. Zhubnete si přebytěčná kila a budete se cítit lépe! Moc se těším na spolupráci neváhejte do vánoc se můžete cítit lépe*1**1*

Andrea 24.11.2015

já jsem taky byla pořád unavené a bez energie, strašně jsem se musela přemáhat abych cokoli udělala. Na doporučení kamarádky jsem kontaktovala pana Dlapu, který dělá s biorezonancí a po nějakém čase jsem byla zase normální a usměvavá.

luko70 08.11.2011

TĚŠÍM SE!

Klára luko70 12.11.2011

Dobrý den,docela by mě to zajímalo..... Ale pracuji pouze v noci...Takže žádný režim,špatný spánek a pod.... A s mými kily to jde stále výš ;*( . Takže jestli vaše zdravá výživa funguje,moc by mě to pomohlo. Zatím děkuji za jakoukoli odpověď...i když NEŽRAT XD mi přišlo mnohokrát :-)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat