Diskuse na téma Testy DNA

30. 11. 2021 Vercula Chceme dítě

Jakou zkušenost máte s testy dna a jakým způsobem to prosím probíhá ?

Petra Z. 13.08.2025

Holky, já sice zatím nepodstoupila IVF, ale byla jsem na konzultaci právě na této klinice a byla jsem moc spokojená. Všechno bylo jasné, bez stresu a komunikace skvělá. Ocenila jsem, že ti tam opravdu naslouchají a neodbývají tě. Teď nás s partnerem čekají různá vyšetření a pak se budeme dál domlouvat, co je pro nás nejlepší za léčbu.

Agáta 11.08.2025

Ahojky, úplně tě chápu, taky jsme byli na začátku úplně ztracení. My jsme nakonec zvolili kliniku ve Zlíně a nemůžu je jinak než doporučit. Mají tam super přístup, všechno ti podrobně vysvětlí a hlavně se cítíš, že tam opravdu chtějí pomoct. Pro mě bylo důležité, že nejsou jenom „stroj na IVF“, ale berou ohled i na psychiku.

Dominka_K 10.08.2025

Ahoj, už nějakou dobu se snažíme s partnerem o miminko, ale zatím bez úspěchu. Začínám být docela zoufalá a nevím, kam se obrátit, aby nám fakt pomohli. Máte někdo zkušenost s nějakou klinikou, která se na to specializuje a má dobré výsledky? Já slyšela, že ve Zlíně je skvělá klinika, kde jsou zároveň hodně empatický a dokážou dobře poradit.

Simona 01.12.2021

Tak záleží jaký způsob zvolíš, protože buď můžeš jít někam na ambulanci, kde testy dna dělají nebo jsou i testy dna, které si můžeš objednat domů a dělají se ze slin.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:52
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:06
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat