Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jakou zkušenost máte s testy dna a jakým způsobem to prosím probíhá ?
My tam teď s partnerem docházíme a čeká mě IVF. Sama můžu říct, že opravdu vidím rozdíl oproti jiným místům, kde jsme byli předtím. Klinika ve Zlíně je víc než jen místo na IVF – je to podpora po všech stránkách. A taky je fajn, že nabízí i různé doplňkové metody a poradnu, takže nejsi na to sama. Vřele doporučuji, pokud hledáte opravdu kvalitní péči www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Holky, já sice zatím nepodstoupila IVF, ale byla jsem na konzultaci právě na této klinice a byla jsem moc spokojená. Všechno bylo jasné, bez stresu a komunikace skvělá. Ocenila jsem, že ti tam opravdu naslouchají a neodbývají tě. Teď nás s partnerem čekají různá vyšetření a pak se budeme dál domlouvat, co je pro nás nejlepší za léčbu.
Ahojky, úplně tě chápu, taky jsme byli na začátku úplně ztracení. My jsme nakonec zvolili kliniku ve Zlíně a nemůžu je jinak než doporučit. Mají tam super přístup, všechno ti podrobně vysvětlí a hlavně se cítíš, že tam opravdu chtějí pomoct. Pro mě bylo důležité, že nejsou jenom „stroj na IVF“, ale berou ohled i na psychiku.
Ahoj, už nějakou dobu se snažíme s partnerem o miminko, ale zatím bez úspěchu. Začínám být docela zoufalá a nevím, kam se obrátit, aby nám fakt pomohli. Máte někdo zkušenost s nějakou klinikou, která se na to specializuje a má dobré výsledky? Já slyšela, že ve Zlíně je skvělá klinika, kde jsou zároveň hodně empatický a dokážou dobře poradit.
Tak záleží jaký způsob zvolíš, protože buď můžeš jít někam na ambulanci, kde testy dna dělají nebo jsou i testy dna, které si můžeš objednat domů a dělají se ze slin.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.