Diskuse na téma Ketofit dieta

17. 02. 2022 | Hubnutí

Ahoj holky, zajímaly by mě vaše zkušenosti s touto dietou. Hlavně jestli se na ní dá vydržet ty 4 týdny skrz chuť jídel ?

MajdaaD 18.02.2024

Já jsem zkusila víc diet a jediná, která mi opravdu chutnala je https://www.ketodiet.cz/. Navíc jsem začala hubnout opravdu rychle a cítila jsem se celou dobu super. Doteď si od nich objednávám proteinové polévky, tyčinky, pečivo...opravdu to mají chutné a často mají velké slevy.

Zdena 14.03.2023

Už dlouho se potýkám s nespokojeností se svoji postavou, mám nějaké kilo navíc a ráda bych něco shodila. Pokukuji po těch dietách, ale bojím se, že jakmile dietu ukončím, tak mi nastane jo-jo efekt. Stalo se vám to nebo ne?

Jarka Zdena 27.03.2023

Ze své vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že ketofit dieta je opravdu skvělá. Sama jsem se do ní pustila, protože mě hodně oslovila, díky tomu, že má nejméně sacharidů. Po dietě jsem už půl roku a váhu si pořád držím. Možná by bylo dobré kouknout se i sem https://www.ketofit.cz/jak-zacit-s-ketofit , kde si to můžeš pěkně nastudovat jak s dietou začít :-)

Zdena Zdena 31.03.2023

Jarko, tak jsem si to prostudovala a rovnou jsem si vybrala i hubnoucí balíček, takže doufám, že brzy dojde ať mohu co nejdříve začít :-D.

danina11 Zdena 01.07.2023

Já jsem díky téhle dietě taky konečně zhubla a hlavně jsem si taky váhu konečně udržela. Říkám si, že kdybych ji objevila dřív mohla jsem si ušetřit roky marnýho snažení o zhubnutí.

Sandra 25.09.2022

Taky přemýšlím, že bych se do toho pustila. Držela ji mamka a zhubla na ketodiet fakt hodně

Jarus 25.07.2022

Nevím jak na této ale na ketodiet vydržíš určitě, protože ta jejich jídla jsou chuťově dobrá.

Nikola Jarus 13.08.2022

Taky s ní mám výbornou zkušenost. Po narození druhého dítěte jsem se díky ní vrátila na svou původní váhu.

Jarus Jarus 28.08.2022

Hlavně mají ta jídla dobrá, neměla jsem vůbec chutě na sladké ani hlad a ten výsledek je prostě pecka!

Nikola Jarus 17.09.2022

Jak dlouho je potřeba ji držet a na kolik to tak přijde peněz?

Jarus Jarus 20.09.2022

Záleží jestli si koupíš balíček, který máš na 4.týdny a jsou celkem tři kroky, tzn. že je to na 12.týdnů celkem nebo si to nějak poskládáš sama. Já volila ty balíčky pro vysokou nadváhu https://www.ketodiet.cz/c/vyhodne-balicky/dietni-plan-pro-vysokou-nadvahu-intense/

Mirka 29.03.2022

na čem si ujíždím i teď po dietě jsou ty jejich croissanty, ty naprosto miluju na snídaně :) https://www.ketofit.cz/produkt/keto-croissant

Tereza 21.02.2022

Ketofit dietu jsem držela minulý rok, protože jsem potřebovala shodit 7 kilo do svatby a povedlo se mi sundat víc, a to na tom jejich třítýdenním balíčku takže za mě spolehlivá dieta.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat