Diskuse na téma Bolest nozicek

Dcera, 10 let, si v posledni dobe stezuje na bolest nohou. Nevim cim to muze byt. Je to takove divne. Jestli to neprestane, budu s ni muset k lekari. Ctela jsme se ale predtim zeptat, jestli s tim nekdo zkusenosti?

Marobud 14.01.2015

Muže být třeba Bečko, déčko po tom obvykle bolí nohy nebo ruce….

Barbucha26 14.01.2015

Nechybí je třeba nějaký vitamíny?

Liduš 03.04.2012

Ahojky, myslím, že vím o čem mluvíš...měla jsem to já a mají to i moje dvě děti...Rychle rostou a natahují se jim nožky, hlavně v noci to bolí a pokaždé když dcera přijde, natřeme celé nohy alpou a za chvilku spí jako dudek...doktoři s tím nic nezmůžou... Jen ať děti rostou..malí lidí jsou zakomplexovaní :-)

Zuza 03.04.2012

Holky, diky, nejak ji to preslo. Mela to dva dny. Ted zase klid. Vapniku ma myslim dost, jogurty jdou u nas na dracku. Nurofen jsem ji uz jednou dala, protoze nemohla ani usnout. Myslim si, ze to budou ty rustove bolesti.

Russalka 02.04.2012

Může jít o růstové bolesti ( kosti rostou rychleji než šlachy). Mým synům pomáhalo stažení obinadlem, k jídlu mořské ryby, pokud by holčička ryby nechtěla, je třeba dodat fosfor - vápník - jód jiným způsoberm (umělými preparáty).

Emily 02.04.2012

Ahoj Zuzo, sice ještě nemám tak velké dítě, ale na bolest mám osvědčený Nurofen. Vím, že sousedka má starší dítě a kupuje Nurofen Active, pro děti od 6 let, jsou to takové cucací tabletky a jsou sladké aby dětem chutnaly :-) Tak zkus a uvidíš.

Zuza Emily 04.04.2012

tak jsem byla u lekarky a ta to potvrdila, ze to budou rustove bolesti a pry ji muzu dat i Nurofen kdyz nemuze usnout. A taky ji mam nozky natrit treba alpou.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat