Menu
24. 08. 2012 | Kosmetika a péče o tělo
Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)
a kde jste byla a kolik za to chtěli ? já našla všechno přemrštěně drahý ale třeba to tak má , nevím právě
Měla jsem to v akci za 4000 a zdarma konzultace, měla jsem to celkem blízko a celkem jsem se bála že budu samá modřina a bude to bolet ale ani jedno se nekonalo. Můžu doporučit medikhaus.cz já byla spokojená, ale koukněte sama nebo projděte jiné diskuze , je to v konečné fázi vaše rozhodnutí . zdravíčko :)
tak to omrknu a zkusím porovnat , díkec za odpověd
Já jsem byla na klinice si nechat píchnout čelo a nádherně se mi vyhladilo. Krémy mi pomohly akorát provětrat peněženku, navíc mi málokterý sedl takže jsem byla celá rudá. Udělala bych to znovu a nelituju peněz.
Zensky, nasla jsem na netu krem na vrasky, vermione.cz, zda se mi jako dobry, mate ho nekdo doma?
Našla jsem na internetu proti vráskám v akci Mixu https://www.ageo.cz/produkt/mixa-krem-proti-vraskam-45
Ahoj, v této drogerii nakpuji pravdielně, můžu jen doporučit!! :-):-)
Doprava při nákupu nad 1000kč je u ageo zdarma i v případě že nemám registraci?
Ano, při nákupu nad tisícovku je doprava zdarma to vůbec nezáleží na tom jestli máte registraci nebo ne, není to podmínka k nákupu.Jen potom máte třeba lepší přehled o různých akcích,apod... když máte registraci ale doprava nad tisícku je zadarmo i bez ní, takže si můžete vklidu nakoupit :)
Ale kdyz pujdes na plastiku tak mas jistej rychle efekt, je uz z ceho vybirat dermastar.cz a nejsou to velke zakroky
Poradte mi nejaky ucinny krem, a plastiku nebo tak se mi jit nechce.
Já si kupuju na proti vráskám niveu Q10plus a jsem spokojená :) Beru to vždycky přes internetovou drogerii ageo, protože mi přijde že finančně to vyjde daleko líp než v nějaké drogerce ve městě :)
Naprosto souhlasím. Ono vůbec na internetu v dnešní době se dá spoustu věcí sehnat výhodněji než v obchodě. Jinak na ageo si kupuju pravidelně kosmetiku,mívají tu skvělý akce!!:)
Může mi někdo doporučit v blízkosti Brna nějakou dobrou plastickou kliniku kde se vyhlazují vrásky?
Ségra tu byla a udělali jí to moc pěkně, já se na to taky chystám http://plasticka-esteticka-chirurgie.cz/cz/menu/51/facelift-smas-lift-omlazeni-obliceje/ Už jsem tu byla na konzultaci a jsem objednána :)
Holky než do sebe necháte řezat, vytoušejte nejřív nějaké altenativy, Já třebas používám na vrásky Behénový olej, krásně se vsakuje do kůže a kůže je daleko více vyživená a vypadá mladší.
Holky jaky zakrok a kde nejlepe v Praze by mi to udelali co nejlepe? dekujii
Ahoj já používám krémy z Moringy. Dostala jsem se k tomu zvláštně. Babička užívá kapsličky z moringy a tvrdí, že jí pomáhají od bolesti a lečí ji. A mě jednoho krásného dne přinesla i krém. Moringa je prí nějaký strom ceněný pro své čistící schopnosti. Koho to zajímá tak přidávám odkaz http://kvalitnizivot.com/kategorie-produktu/moringa-kosmetika-a-pece/
Ahoj nevíš jaký je rozdíl mezi Moringovým a Behénovým lejem?
Používám na vrásky tady to sérum a přijde mi že pomáhá alespoň pokud jde o mě :D https://www.ageo.cz/produkt/loreal-omlazujici-serum-revitalift-laser-x3-30ml
ja vsechny kosmeticke zakroky a tak resila na perfect clinic v praze :) skveli doktori a perfektne odvedena prace k nepoznani :)
Tak tohle nase mamina resila u pani Páralové na klinice v Praze a byla moc spokojena. Kdyby jste chteli dam vam na ni kontakt
Ale ano take jsem o tom premyslela, jen nemam v okoli nekoho kdo by s tim mel zkusenosti a nekoho dobreho mi doporucil
Tak to chce nejakeho odbornika aby vam s tim pomohl, o tom jste nepremyslela?
Moc ne prave a chci mit uz konecne rychly vysledek, coz u kremu moc nedocilim
A kremy ti nezabiraji ze premyslis uz o tomhle zakroku?
Děkuji za vysvětlení, právě bych chtěla jít nebo spíše si i přeji jít na zákrok, který mi odstraní vrásky, ale pořád váhám a trošku se toho i bojím
Ano az pote, je lepsi to predem s nekam probrat co se tim zabyva každý den a vi o cem mluvi
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.