Menu
24. 08. 2012 | Kosmetika a péče o tělo
Chtěla bych udělat menší anketu, s jakými přípravky proti vráskám jste spokojené? :-) já nedám dopustit na Lasocare Smaragd, dostala jsem ho na Vánoce a i když jsem nevěřila, že mi ještě něco pomůže, byla jsem mile překvapena. Ale zajímaly by mě ještě i jiné, pro mě neobjevené, přípravky :-)
Holky nebo ženy jak jste byly v tom amaryllis.cz, tak jak tam postupovali?
Já jsem koupila mamce ošetření vrásek rázovou vlnou a ty výsledky byly úžasné.
Na vrasky jsem si ted poridila tuhle emulzi na vrasky od znacky bioapta a jsem s ni spokojena
A co presne to je za proceduru? Nikdy ji na vrasky zadny kremy nezabraly nebo je vubec nezkousela?
Naší mamce jsme k 50tinam objednali proceduru u pani Páralové, ma kliniku v Praze, jde tam v listopadu tak jsem na ni zvedava jak to mamina zvladne
Ale to amaryllis je podle mě dobré ve více směrech, mají velkou nabídku služeb, taky super personál, nebo aspoň ten co jsem tam byla já byl super.
Ten mezotherm je opravdu dobrý přístoj a ani jsem nevěděla, že ho mají v tom Amaryllis centru.
Já si třeba myslím, jak to tady čtu, že by ti mohl pomoct ten přístoj mezotherm, ale je pravda, že by se to chtělo asi poptat osobně :)
Konatovka podívej se na to amaryllis.cz a zkus si domluvit třeba nějakou konzultaci, já si myslím, že to určitě půjde.
Ja mam doma od tehle znacky opalovaci kremy a ustni vodu a jsem s ni spokojena, az dojde budu objednavat zase..:-)
Ahoj nasla jsem na netu znacku bioapta.cz mate s ni nekdo prosim zkusenosti? Delaji emulzi i kremy na vrasky a tak prave o tom premyslim, uz bych neco takoveho potrebovala...:-)
Máte některá dobré zkušenosti s odtraněním hlubokých vrásek na krku, kde už mám povadlou kůži. Předem děkuji za odpověď.*1*
Na tom jsem zrovna byla já. Více si o tom přečti na té stránce, vypisovat to tady fakt nebudu. Ale on mi pomohl.
Tady http://www.amarylliscentrum.cz/vrasky-ochable-kontury-rozsirene-pory-tmave-kruhy-kolem-oci-vacky-pod-ocima-pigmentove-skvrny-podbra jsem se dočetla o tom přístroji Mezotherm, je to dobré?
Souhlasím s Gabuškou, přeci jen, když to budeš mít na vlastní kůži tak uvěříš….
Člověk si to musí asi vyzkoušet na vlastní kůžu, aby uvěřil, ale mi osobně to opravdu pomohlo.
Mě pomáhájí přístoje na vrásky….
Já jsem v tom salonu amaryllis byla kvůli akné a pomohli mi se ho zbavit….
A opravdu to tedy vyhlazuje vrásky jo? Já jich právě mám hrozně moc :((((
Já jsem na tom byla v Praze v salonu amaryllis.cz. Doma to opravdu nemám, to bych se asi nedoplatila. A opravdu mi říkali, že to i hloubkově zabraňuje vráskám.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál. Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.