Diskuse na téma akutní padání vlasů po porodu

Tato otázkla se vztahuje především na maminky. Je to 6 měsíců po porodu a mně začaly dost padat vlasy, trvá to už 4 týdny a já jsem zoufalá. Začly mi vystupovat na spáncích lysinky ;*(, prosím proto o nějakou zaručenou radu, co pomůže padání vlasů zastavit a v lepším případě napomůže novému růstu vlasů. Doted jsem používala šampony z drogerky, ale je mi jasné, že tudy cesta nepovede, nevadí jsem ochotna si klidně připlatit, hlavně at mi to pomůže.

Paavlinka 22.08.2014

Já jsem si asi před 4 měsíci koupila v lékárně konopný šampon Capillus s kofeinem a ten je úplně boží, už po 2 týdnech užívání se padání vlasů omezilo, teď šampon používám asi měsíc a vlasy nepadají vůbec, i na pohled jsou zdravější a vyživenější. Můžu jen doporučit *1*

Xenie 27.11.2012

Ahoj, mám stejnej problém, už se skoro bojim vzít hřeben do ruky. Dostala jsem tip na nějakou kliniku na senovážnym náměstí, kde prej dělají nějakou vlasovou mezoterapii. Nevíte o tom někdo něco?

Jana 23.10.2012

Dobry den, ja mam ten isty problem, respektive mala som, a pouzivam zinok, kupeny z lekarne a odvtedy mam vlasy krasne huste,leskle, a taktisto aj nechty mi zacali rast pevne.

tamca Jana 25.10.2012

Další ta štastnější, které stačí zinek(mě nee) :(

JarkaNe 17.10.2012

Ve vašem případě to bude otázka hormonů, chvíli to potrvá, ale mělo by se to samo ustálit

tamca JarkaNe 23.10.2012

No tak to je rada nad zlato:-/, do té doby budu už plešatá :-/


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat