Diskuse na téma Akné ve 30 letech

14. 12. 2022 | Prosím o radu

Dobrý večer, poradíte - mám přes třicet a pořád mě trápí akné na bradě a na tvářích. Kosmetiku používám kvalitní, ale ještě bych potřebovala nějaký dobrý doplněk stravy.

Denisa5 19.12.2022

Holky, všem děkuji za komentáře a zkušenosti :) Hned jsem si zařídila členství a 2 balení rovnou objednala. Těším se až začnu Orcacollagen užívat a uvidím jeho výsledky :)

Dominka_K 18.12.2022

První viditelné výsledky jsem na sobě pozorovala už po 14 dnech. Pleť byla hydratovanější, vypnutá a akné se výrazně zlepšilo. Teď Orcacollagen piju už skoro půl roku a akné mi zmizelo úplně, pleť mám fakt krásnou. Tady najdete všechny potřebné informace https://www.orcacollagen.cz/ Doporučuji si zřídit členství, každý měsíc se Vám automaticky vytvoří objednávka a přijde Vám balíček domů. Takže nemusíte nic řešit a ještě navíc se dostanete na nejnižší cenu na trhu za kolagen.

Holky, taky jsem o účincích kolagenu na pleť četla - napíšete mi ještě za jak dlouho jste na sobě pozorovaly výsledky? A je chuťově dobrý?

Dominka_K 16.12.2022

Výborný je na to prémiový doplněk Orcacollagen. Jde o sypký prášek, který si každé ráno rozpustím ve vodě a vypiju. Na akné funguje skvěle, ale má daleko víc benefitů - je skvělý na vlasy, nehty, klouby …


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat