Diskuse na téma Akné ve 30 letech

14. 12. 2022 | Prosím o radu

Dobrý večer, poradíte - mám přes třicet a pořád mě trápí akné na bradě a na tvářích. Kosmetiku používám kvalitní, ale ještě bych potřebovala nějaký dobrý doplněk stravy.

Dominka_K 16.12.2022

Výborný je na to prémiový doplněk Orcacollagen. Jde o sypký prášek, který si každé ráno rozpustím ve vodě a vypiju. Na akné funguje skvěle, ale má daleko víc benefitů - je skvělý na vlasy, nehty, klouby …

Holky, taky jsem o účincích kolagenu na pleť četla - napíšete mi ještě za jak dlouho jste na sobě pozorovaly výsledky? A je chuťově dobrý?

Dominka_K 18.12.2022

První viditelné výsledky jsem na sobě pozorovala už po 14 dnech. Pleť byla hydratovanější, vypnutá a akné se výrazně zlepšilo. Teď Orcacollagen piju už skoro půl roku a akné mi zmizelo úplně, pleť mám fakt krásnou. Tady najdete všechny potřebné informace https://www.orcacollagen.cz/ Doporučuji si zřídit členství, každý měsíc se Vám automaticky vytvoří objednávka a přijde Vám balíček domů. Takže nemusíte nic řešit a ještě navíc se dostanete na nejnižší cenu na trhu za kolagen.

Denisa5 19.12.2022

Holky, všem děkuji za komentáře a zkušenosti :) Hned jsem si zařídila členství a 2 balení rovnou objednala. Těším se až začnu Orcacollagen užívat a uvidím jeho výsledky :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat