Diskuse na téma Diskuse s pravým Twixem a hercem Ondřejem Sokolem

15. 02. 2013 | Zábava

Herec a režisér Ondřej Sokol je nejen talentovaný umělec, ale také novodobý idol žen. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 18 do 19 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!

Eviik 16.02.2013

Dobrý den Ondřeji, chtěla bych se zeptat, zda se na jeviště Činoherního klubu vrátí Vaše inscenace Ujetá ruka. Bohužel jsem neměla možnost ji shlédnout a moc ráda bych to napravila, protože obsah hry mě velmi zaujal. Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů v režijní i herecké oblasti. :)

Kobliha 16.02.2013

Dobry den. Chtela jsem se zeptat, zda ma Particka v planu nejaky podobny kousek, jako byl tanec v tangach uprostred prazskych ulic? Pokud tedy muzete alespon naznacit. Jinak vam moc fandim. Diky.

Charlotte 16.02.2013

Ondřeji, fakt chodíte se sedmnáctiletou holkou? To bych do vás neřekla... Mimochodem, co kdyby si vaše žena našla o tolik mladšího partnera? A náhradního tatínka pro vaše děti? Nijak vás nesoudím, jen mě to překvapilo.

cihelnacka Charlotte 17.02.2013

Jako nic proti, ale do soukromí jiných lidí nám snad nemusí nic být a když je s ní Ondrovi dobře a mají se rádi, tak je to snad čistě jeho věc. Každý z nás přece potřebuje někoho s kým se bude cítit fajn a o koho se může v těžkých chvílích opřít.

Monča 16.02.2013

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda neplánujete hostování Večírku v nějakém brněnském divadle.

Ondrej.Sokol.Twix Monča 06.03.2013

Zatím asi ne, nic o tom nevím.

Monika 16.02.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bude letos na Konopišti zase SK Partička.

Ondrej.Sokol.Twix Monika 06.03.2013

Ano, už se domlouváme.

pirtičkifilki :) 16.02.2013

Dobrý večer Ondro :) ! Moc vám držím palce s novým filmem Krásno! Myslím, že to bude pecka!! A mimochodem-už se těšíte na video od partičkářů k 2.narozkám PIRTIČKI ?? :D

_partičkářka_ 16.02.2013

Zdravím, Ondro :) ! Chtěla bych vám moc poděkovat za první díl videoblogu :) ! Už se moc těším na další!! A hlubokosklon za to, že sem tam navštívíte fb Partičky :) !! Velký dík! Jo a můžete vyřídit Ríšovi, že svůj názor na bulvár v SJK vyjádřil naprosto dokonale :D ! A mám dotaz - jsou už nějaké bližší informace o PARTIČKA TOUR 2013?? PS: Z August je vám na blití asi podobně jako nám ;*( ...ale ujišťuji vás, že jim opravdu NIGDO nevěří ty jejich lži, co strkaj do těch ubohostí, kterým říkají "NOVINY" !! Opravdu, barevné toaleťáky patří jedině do hajzlu!! Krásný bezaugustový zbytek dne přeji :-P !!

Bětka 16.02.2013

Jak to děláte, že vypadáte tak skvěle? *3*

Broccoli 16.02.2013

Dostal jste někdy dárek od fanouška? Jestly ano, jaký byl nejlepší, nejoriginálnější?

Iva 16.02.2013

Ahoj Ondro přicházím spíš se vzkazem..jedna holka mi na FB napsala, nevim jak zjistila,že si s tebou píšu,ale to nevadí... a tvůj mail taky netušim,kde vzala,ale je to ten co máš na profilu :-) No prostě mam ti od ní vyřídit,že tam máš zprávu od nějaký spisovatelky víc nevim... Tak dej, kdyžtak pak vědět. *1* Zdraví tě Ivka z FB budeš snad vědět :-D :-)

Ondrej.Sokol.Twix Iva 18.02.2013

Ivko z FB. Nechci být netaktní, ale nějak nevím... A mám pocit, že si teď na FB s nikým nepíšu, protože nemám čas. Oňka z FB

! 16.02.2013

Půlnoc. Je klid. V lese všechno spí... :-P ! No, mám na vás otázečku. Jaký charakter bude mít vaše postava v Krásnu? :-)

Ondrej.Sokol.Twix ! 06.03.2013

Budu hrát sebe.

cihelnacka 17.02.2013

Jako nic proti, ale do soukromí jiných lidí nám snad nemusí nic být a když je s ní Ondrovi dobře a mají se rádi, tak je to snad čistě jeho věc. Každý z nás přece potřebuje někoho s kým se bude cítit fajn a o koho se může v těžkých chvílích opřít. *1*

cihelnacka 17.02.2013

Ahoj Ondro. :-) Moc mě potěšila tvá odpověď v rádiu na mou otázku ohledně toho zda se bude Večírek dávat i někdy na podzim. Jelikož jsem z východní Moravy a navíc letošní maturant, tak nemám moc velkou šanci se do Prahy na něj teď dostat. :) Jinak už se moc těším na vstoupení Partičky u nás 15.4., bude to pro mě takový menší dáreček k 19. narozkám :D Jinak, co se dotazu týče, napadá mě momentálně jeden: Neuvažovali jste o tom pozvat na letošní Konopiště jako hudebního hosta Mariána Čekovského? Myslím, že by to hodně partičkářů ocenilo. :) Navíc by si mohl zahrát společně s ostatními kluky ze slovenské Partičky, vzhledem k tomu, že se v několika dílech objevil. :) Děkuji za odpověď Káťa :)

Monika 17.02.2013

Dobrý den, nejdřív bych Vám asi chtěla poděkovat a složit obrovskou poklonu za inscenaci Válka Roseových, doufám, že jste měl po premiéře pocit dobře odvedené práce a užil jste si standing ovation, protože my jsme byli nadšení! Za sebe musím říct, že to bylo to nejlepší, co jsem v této sezóně zatím viděla :) Ale k otázce... Prozradil jste, že překládáte a připravujete novou hru jako režisér (předpokládám v ČK?). Budeme Vás ale moci i v něčem dalším vidět hrát? Měl byste vůbec chuť s Vaším nabitým programem zkoušet novou roli? Děkuji a ať se dál daří! :)

Ondrej.Sokol.Twix Monika 06.03.2013

To právě dělám. Režíruju v Divadle Broadway hru Večírek, kterou napsal Míša Suchánek. Ve hře také alternuji několik rolí, takže k vidění budu. Premiéra je 7. března. Hrozně brzo!

cihelnacka 17.02.2013

Chtěla bych také moc poděkovat za úžasnou obnovenou premiéru Glengarry Glen Ross loni v září.*1* Michalovi jeho role sedí opravdu na míru, nemá proč být před představením nervózní.*1* A také za dopnění pozitivní energie díky hře Bůh masakru, u které jsem se skvěle bavila, :-) Měl jste někdy při překládání her nějaký překladatelský oříšek? :-D A doufám, že se letos dostanu i na další vaše počiny jako třeba Válku Roseových (jen ukázka stačila k tomu, aby mě tato inscenace zcela okouzlila) a na Vánoce na Vánoční koledu. Moc jsem si oblíbila písničky z ní. Budete ji příští zimu opět dávat? *1* Káťa (znovu :-D)

Ondrej.Sokol.Twix cihelnacka 06.03.2013

To nezáleží na mně, ale na vedení divadla.

Květa 17.02.2013

Dobrý den, už se nemůžu dočkat Vašeho filmu Krásno... V jaké fázi jsou přípravy? Neprozradíte nám něco o slibované možnosti spolupodílet se na filmu? Bude to reálné i pro nás, chudé studenty, kteří nemohou na film přispět tisíce? :) Díky moc za odpověď a přeju, ať se film podaří zdárně dotáhnout do konce!

Ondrej.Sokol.Twix Květa 18.02.2013

Jsme ve fázi posledních příprav před startem. V květnu začínáme Krásno točit. A já se strašně musím říct těším. Fakt.

Ondrej.Sokol.Twix Květa 06.03.2013

Jsme nyní ve fázi úprav scénáře, obhlídek, dojednávání smluv, příprav castingů atd. O možnostech spolufinancování filmu najdete informace na FB a v blízké době také na webových stránkách filmu.

Ztracen v lese, s deštěm v srdci ... :) 17.02.2013

Ahoj Ondro. Jsi skvělej herec, miluju tvoje role! :) Film Occamova břitva neměl chybu. Ale kromě toho, že jsi skvělej, jsi taky strašně krásnej.<3 Jinak co se týče Partičky, je boží! :)) Nejlepší pořad, co kdy mohli vymyslet :) Nechápu lidi, co říkají, že Partička je blbost ... :)) Hodně štěstí Ondro. :) Vanesa. *1*

Monča Ztracen v lese, s deštěm v srdci ... :) 18.02.2013

..s DĚSEM v srdci ;) zajímalo by mě, jestli si tu básničku, Ondro, ještě pamatujete :)

Ondrej.Sokol.Twix Monča 18.02.2013

Tady vlastně nechci ani odpovídat, jen mě při téhle otázce napadlo, že je pěkné, že se tady najdou i lidi s vysloveně vybraným vkusem a výtečnými názory!!! Jo a taky jsem skromný, jsem chtěl dodat.

Simon Qua 17.02.2013

Dobrý den, moc Vás obdivuju za všechny Vaše role i za všechny Vae výkony, ať už okolo Partičky nebo ostatních věcí. Ráda bych se dozvěděla, co Vás nejvíce baví na Partičce a chtěla bych vědět, jestli plánujete nějaký nový film? Jinak jste opravdu úžsný a přeji Vám hodně štěstí v pracovním i v osobním životě. :-)

Ondrej.Sokol.Twix Simon Qua 06.03.2013

V plánu mám film Krásno, který budu režírovat a budu v něm i hrát.

Eowyn 17.02.2013

Dobrý den, během relativně krátké doby získala Partička nepředstavitelnou popularitu a mnoho velmi oddaných fanoušků. Jak to vnímáte? Neděsí vás, když vidíte ty zástupy lidí, kteří vás žádají o fotku a podpis, v některých případech i opakovaně? Neobtěžuje vás někdy až příliš familiérní chování fanoušků k vám a vašim kolegům z Partičky? Děkuji a přeji mnoho radost v profesním i osobním životě. :-)

Martha 17.02.2013

Dobrý den, Ondřeji. Zajímalo by mne, co jste studoval na DAMU? Režii nebo herectví? Případně úplně jiný obor? *1* Děkuji a přeji mnoho dalších úspěchů.

Ondrej.Sokol.Twix Martha 06.03.2013

Studoval jsem režii i herectví.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat