Diskuse na téma Diskuse s levým Twixem a hercem Igorem Chmelou

15. 02. 2013 | Zábava

Populární herec a bavič Igor Chmela, jeden ze čtyř tahounů zábavné Partičky, nemá nouzi o vtipy ani mimo televizní obrazovku. Zeptejte se oblíbeného herce na cokoliv chcete! Ambasador značky Twix vám rád odpoví na vaše otázky v pondělí 18. února 2013 od 17 do 18 hodin! Své dotazy můžete pokládat již nyní!

Petra Šimová 18.02.2013

A ještě bych se chtěla zeptat, jestli jste spokojený se svým životem a sám se sebou, jestli toho teď na vás není trochu moc... přesto doufám, že nám neodjete na pár týdnů do pouště... :-)

Petra Šimová 18.02.2013

Dobrý den, Igore :-) Hrozně mě fascinuje, jak jste klidný a když se všichni v Partičce hádají, vy jen sedíte a smějete se. :-D Takže se chci zeptat, jste i někdy spontánní, nebo vždycky takový ten kliďas? A jak moc si teď rozumíte s Geňou a Míšou Suchánkem se kterými jste se vlastně prvně poznal teprve díky Partičky? :-) Mimochodem, je úžasný i to, jak na lidi působíte. Ondrovi Sokolovi skoro všichni na diskuzi tykají, kdežto u vás je to prostě ten respekt a klid i na dálku. :-) Budte dál sám sebou! Přeju hodně štěstí v osobním i profesním životě. :-)

Igor.Chmela.Twix Petra Šimová 06.03.2013

AHOJ, ČUS, TĚ PÉRO! TY MI DÁVÁŠ, TY VOLE...NO SAMOSEBOU ŽE JSEM NĚKDY SPONTÁNNÍ, VO TOM JAKO VŮBEC NEPOCHYBUJ. DÍKEC A TAKY KOUKEJ ZŮSTAT SAMA SEBOU!

Candy 17.02.2013

Dobrý den Igore, strašně moc vás obdivuji, jste pro mě jak úžasný herec, tak člověk. Chtěla bych se zeptat, neplánujete doufám brzký konec s natáčením Partičky, že ne?*2*

Igor.Chmela.Twix Candy 06.03.2013

ALE KDEŽ, SE TO TEPRV ROZJELO...

Puppy 17.02.2013

Dobrý den. Máte nějakou vysněnou roli?

Igor.Chmela.Twix Puppy 06.03.2013

NE

Tomik 17.02.2013

Tak kam, Igore? Levá nebo pravá?

Igor.Chmela.Twix Tomik 06.03.2013

HM... TEĎ NEVÍM...ZKUSÍM STŘELIT OD BOKU..PRAVÁ ! JO? NEBO VEDLE?...TAK LEVÁ! ... NEBO OBĚ! NO A JSME Z TOHO VENKU...

Lucka 17.02.2013

Dobrý den Igore! Jaká je vaše nejoblíbenější hra v Partičce? :-)

Lenka 17.02.2013

Mám moc ráda Partičku, protože je to pro mě skvělé odreagování, ale zlobí mě, že si z vás občas kolegové utahují, že neznáte třeba sportovce, nebo bulvární celebrity (my s manželem jsme na tom podobně). Nemáte chuť jim to někdy oplatit?

Igor.Chmela.Twix Lenka 06.03.2013

NE, VNÍMÁM TO TAK ŽE SI TO ZASLOUŽÍM A PO NOCÍCH SE DOUČUJU...A TROUFÁM SI TVRDIT, ŽE SE TO LEPŠÍ..

S. 17.02.2013

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,s kterým režisérem se Vám spolupracovalo nejlépe ? Hodně filmů jste natočil pod režií pana Sedláčka,je to tedy právě on ? A jak se Vám spolupracovalo s Evou Vrbkovou,myslím že jak v Pravidlech lži tak i v RJZS je naprosto výborná :) Děkuju za odpovědi a přeji mnoho úspěchů jak v Partičce,v Divadle Na zábradlí i ve Vaší kariéře profesionálního fotografa :) (fotky obscurou mě totálně pohltily).

Igor.Chmela.Twix S. 06.03.2013

S ROBERTEM TO BYLO SAMOZŘEJMĚ VÝBORNÝ...A EVA JE TAKY SKVĚLÁ...SOUHLASÍM.

Janek 17.02.2013

Který Twix Vám víc chutná? :-D

Igor.Chmela.Twix Janek 06.03.2013

TEN ČOKOLÁDOVÝ S TOU OPLATKOU A KARAMELEM.

mimka 17.02.2013

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - Ve kterém filmu se vám hrálo nejlépe a proč? Jaká je Vaše nejoblíbenější barva? A jáká je vaše nejoblíbenější a nejneoblíbenější hra v Partičce? Děkuji. <3

Babetta 17.02.2013

Dobrý den, Igore. Nedávno jsem zjistila, že krásně fotíte. Neplánujete nějakou výstavu? Určitě by to stálo za zvážení. Děkuji a těším se na další fotografie na vašich stránkách.

Igor.Chmela.Twix Babetta 06.03.2013

V ČERVENCI BYCH MĚL MÍT VÝSTAVU V UHERSKÉM HRADIŠTI... VE SLOVÁCKÉM MUZEU.

Eowyn 17.02.2013

Dobrý den, během relativně krátké doby získala Partička nepředstavitelnou popularitu a mnoho velmi oddaných fanoušků. Jak to vnímáte? Neděsí vás, když vidíte ty zástupy lidí, kteří vás žádají o fotku a podpis, v některých případech i opakovaně? Neobtěžuje vás někdy až příliš familiérní chování fanoušků k vám a vašim kolegům z Partičky? Děkuji a přeji mnoho radost v profesním i osobním životě. :-)

Simon Qua 17.02.2013

Dobrý den, podle mě jste výborný herec, ať už se jedná divadlo Na zábradlí nebo o Partičku a ostatní filmy. Chtěla bych se Vás zeptat, co máte na Partičce nejraději? A jestli se můžeme těšit na nějaký nový, plánovaný film, ve kterém byste účinkoval? Děkuji a jinak Vám přeji spoustu štěstí a úspěchů v kariéře i v osobním životě. :-)

Igor.Chmela.Twix Simon Qua 06.03.2013

NAPOSLEDY JSEM TOČIL FILM PŘÍJDE LETOS JEŽÍŠEK?, KTERÝ BY MĚL MÍT PREMIÉRU NĚKDY V LISTOPADU .

cihelnacka 17.02.2013

Dobrý den!*1* Velmi jsem si oblíbila Divadlo Na zábradlí a jeho inscenace. Měla jsem zatím možnost vidět pouze dvě, ale obě stály opravdu za to. U Luise a Luisy jsem se výborně pobavila a cením si toho, že vaše divadlo přijelo až k nám na severní Moravu. :-) A co se České války týče, byl to opravdu silný zážitek. Jen je mi líto, že už tato úžasná incenace v březnu končí, je jí škoda *3* Bylo to mé úplně první seznámení s tímto divadlem. *1* Budete teď účinkovat v nějaké nové hře Na zábradlí a nebo účinkovat v nějakém novém filmu? :-) Děkuji za odpověď a už se těším až opět zavítám do vašeho příjemného divadla. :-) Káťa

Lucie 16.02.2013

Dobrý den, Igore, chtěla jsem se zeptat, jak moc s režiséry řešíte svoje postavy, respektive jestli se třeba někdy kvůli vám přepisovala nebo upravovala postava, protože se vám nelíbilo její vyznění. Nebo zahrajete cokoliv? A mluvíte režisérům do jejich práce, nebo se necháváte jen režírovat a nezasahujete? Díky za odpověď a mnoho úspěchů do všeho, co chystáte :-)

Zu 16.02.2013

Dobrý den. Zajímalo by, jak se učíte všechny texty do divadla? Nemáte nějaký recept, který by jste nám mohl prozdradit ? :)) Děkuji za odpověď a přeji hodně dalších úspěchů v životě i v Partičce :))) _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Igor.Chmela.Twix Zu 06.03.2013

TEXTY SE UČÍM TAK, ŽE SI JE ČTU, A TO OPAKOVANĚ, PAK SI TO ŘÍKÁM NAHLAS- TO NA ZKOUŠKÁCH ...A TAKHLE POŘÁD DO KOLA, DOKUD SE TO NENAUČÍM. DĚKUJI ZA PŘÁNÍ, TAKY PŘEJU VŠE DOBRÉ!

MaKak 16.02.2013

Dobrý večer. Zajímalo by mě, proč jste jako mladý odešel z Národního divadla? Většina herců se tam spíš touží dostat :-)

Igor.Chmela.Twix MaKak 06.03.2013

NEJSEM SI ÚPLNĚ JISTÝ, ŽE VĚTŠINA HERCŮ SE TAM CHCE DOSTAT...JÁ JSEM SE KUPŘÍKLADU POTŘEBOVAL DOSTAT OD TAMTUD. PAKLIŽE MÁTE PRAVDU NEPATŘÍM K VĚTŠINĚ..A K DOTAZU...VŽDYCKY JE LEPŠÍ ODEJÍT Z DIVADLA MLADÝ, NEŽ JAKO STAŘEC, NEBO NEDEJ BOŽE NEODEJÍT A BÝT MÍSTO TOHO VYNÁŠEN NEBO VYHOZEN....

DH 16.02.2013

Dobrý podvečer, v jednom rozhovoru jste zmínil nově objevený koníček - včelařství. Opravdu se chystáte chovat včely? A už případně máte potřebné vybavení? Chutná Vám vůbec med? A stíháte při Vašem nasazení i dosavadní koníček, fotografování? Děkuji a hodně zdaru, D.

Igor.Chmela.Twix DH 06.03.2013

VČELSTVO, JAKO ORGANIZMUS MĚ OPRAVDU FASCINUJE, ALE NEVÍM JESTLI TO BUDU STÍHAT. ALE RÁD BYCH...

Eviik 16.02.2013

Dobrý den, měla bych ještě jeden dotaz. Zajímalo by mě, do jaké míry můžete využít své improvizační schopnosti i mimo Partičku, zejména na jevištních prknech Vašeho domovského divadla. Jak často se Vám stává, že se odkloníte od scénáře? Jak na Vaši improvizaci reagují režiséři a Vaši kolegové? Děkuji za odpověď a přeji pěkný večer. :) Eva

Igor.Chmela.Twix Eviik 06.03.2013

V INSCENACÍCH S DANÝM TEXTEM NENÍ VĚTŠINOU DOBRÉ SE ODKLOŇOVAT OD SCÉNÁŘE A ZAČÍT IMPROVIZOVAT. VĚTŠINOU SE TO DĚJE V OKAMŽIKU, KDY HEREC ZAPOMĚL CO ŘÍKÁ A VŽDYCKY JE NAKONEC RÁD (I JEHO KOLEGOVÉ, REŽISÉR A KONECKONCŮ I DIVÁCI) KDYŽ SI VZPOMENE, NEBO MU TO NĚKDO NAPOVÍ. TAKOVOU "IMPROVIZACI" KOUZELNĚ PŘEDVÁDĚL LEOŠ SUCHAŘÍPA, KTERÝ OVŠEM TY TEXTY I PŘEKLÁDAL, TAKŽE SI TO V PODSTATĚ MOHL DOVOLIT.

sunflower 16.02.2013

Chtěla bych se zeptat, jestli ještě budete přidávat nějaké fotografie na vaši krásnou webovou prezentaci, kterou jsem prošla už několikrát a pokaždé žasnu nad kouzlem vašich obrázků, je to pohlazení na duši, ať se vám daří :-)

Igor.Chmela.Twix sunflower 06.03.2013

DÍK, SVOJE WEBOVKY HODLÁM PŘEDĚLAT UŽ ASI 2 ROKY, ALE NESTÍHÁM.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat