Diskuse na téma poledance

23. 07. 2013 | Pohyb a sport

Ahoj holky, dělá tu některé z Vás poledance? Moc mě to láká, ale bojím toho, co si o mě řekne okolí. Když někomu řeknu, že jde o tanec u tyče tak si každej začne myslet bůh ví co..

mamina 24.07.2013

Dobrý den, poledance a tanec u tyče je naštěstí rozdílná aktivita. Dcera chodí na poledance už rok a nikdo si o ni nic špatného neřekl. Kamarádky s ní spíš začali také chodit. A jestli chlapi mají blbé kecy, jsou to jen chlapi, ti ženským věcem nerozumí :-) když něco chceš, tak si běž za tím :-)

Saidhi 31.07.2013

Tak tak, plně souhlasím s "maminou". Chodila jsem taky a chystám se zas, až finance dovolí a hlavně až si díky nim pořídím vlastní tyč domů = jednou týdně mi opravdu nestačí, jak kvůli nadšení, tak i kvůli tomu se opravdu naučit a zlepšovat :) Dokonce i babička se mě pak později ptala, jestli ještě chodím a když jsem řekla, že bohužel už ne, tak hned proč apod. - měla dost zájem a ještě mě do toho začala znovu hnát :) Krom získání opravdu super fyzičky se naučíš věci, kterými pak můžeš velmi mile překvapit toho mužského, s kterým jsi :) Můj byl nadšený a cizím na ulici to neříkám = takže jsem ušetřena drtivé většiny "blbých keců" :) Jen do toho :) A jestli je dostupné, za sebe můžu doporučit Firefly studio :)

alfabetka 19.10.2013

Tak tak, ty děvčeta mají pravdu :-) přece nebudeš dělat vše podle jiných jen proto aby si o tobě něřekly bůh ví co? A když budou mít kecy, tak tě to musí jen posílit, nezapomeň :-) ja mám vyzkoušený zase poletime www.poledance-praha.cz, pro začatečníky super. Já když jsem tam začala chodit tak ze začatku možná bylo težky najít ty svaly které tady mám, ale nevzdala jsem to a lepším se :)

Markéta 21.10.2013

To je nesmysl, pole dance dávno nedělají jen striptérky, je to úžasný způsob jak zpevnit tělo ;-) Mrkněte na videonávod: http://www.marketavolfova.cz/2013/10/zpevnete-telo-tancem-u-tyce.html :-)

slaninka 25.10.2013

Děkuju holky, máte pravdu. Zase musím myslet, že všichni nejsou takoví puritánci jako moje rodiče. Dá se na to poletime jít jen zajít? Máte vyzkoušený ještě nějaky studio'? Děkuju za ten videonávod, asi se vyplatí začít u návodu a pak začít chodti na lekce, že? Nebo to není potřeba? Je to i dobrý na záda??

alfabetka slaninka 09.11.2013

jééj neděkuj, musíme si pomáhat a radit :) videonávod je dobrej aby ti řeikil co čeho cca jdeš, ale naživo to je větší sranda. Ty jo to teď nevím, ale myslím, že když si tam zajdeš se zeptat atd tak Tě určitě nevyhodí a dají Ti info, které budeš chtít :) přece platí náš zákazník náš pán ne? :D teda tady to aspoň platí narozdíl od nějakých supermarketů :D

Danie 11.11.2013

Je to skvělý způsob jak se zpevnit,udělat něco pro zdraví a hlavně si něco dokázat:-) jsem na pole dance přímo závislá,vždy se těším jak malé děcko na další lekci:-D<3

simčaL 17.11.2013

to je to tak chytlavý? :D Kámoška z koleje na to teda taky chodí a chválí si to, ale když jsem viděla jak byla ze začátku pomodrákovaná tak se malinko bojím. Teď už teda žádný modřiny nemá, spíš se ji forumuje postava líp a líp..Já bych chtěla konečně se sebou něco začít dělat, ale bojím se tech začátků :D to už možná raději nějakou jógu, pilates něbo něco podobnýho.

Adriana K. 16.12.2013

Ahoj.. taky bych to chtěla vyzkoušet, kam chodíte na poledance v Praze?=)

Tichavka Adriana K. 18.01.2014

Jo já si myslím, že je to super! Já chodím do poletíme. Tady se můžeš podívat=) http://www.poledance-praha.cz/poledance/

Maruna10 24.02.2015

nevíte někdo jaký je rozdíl mezi poledance a Pole Fitness?

Pavlínka 05.04.2015

Ahoj holky, jak dlouho uz tak na poledance chodite? Byla jsem na první hodine, zatím dobry, ale bojim se toho az me z toho bude bolet cely telo.:) ale clovek pro sebe musí predci něco delat.:)

Barboraa Pavlínka 25.04.2015

S kamradkou chdpime na praze 8 do studia poledance, jde to dobře najit, a jsme tam moc spokojene, doporuciji to vsem mim kamaradkam.:)

Pavlínka 30.04.2015

Jo dekuji. :-) A kolik vas tak byva na hodinach? Ja když jsem se byla jednou podivat u nas ve skole na kroužek, skoro nikdo tam nebyla a nebo to zase v jiny dny bylo uplne plne..

Elenka98 17.06.2015

Ahoj, jsem v Praze nova a hledam dobre studio, jake by jste mi prosim doporucili, jsem uz v pokrocilych, takze to nemusi byt primo zacatecnici..:-)

Janka 17.09.2015

Tak to ti doporucim studi na ulici Křižíkova na Praze 8..:-) je to tam uzasny a každý i zacatecnik si tam najde sve místo..:-)

Elenka98 Janka 06.10.2015

A mají nejaky webovky?Nevim moc presne o jakem studiu to mluvis

Silva88 09.10.2015

Ahoj holky, chci se zeptet v čem cvičíte poledance. Já mám kraťasy a upnuté tílko, ale občas(často) se mi stává, že se mi to schrnuje nebo krabatí a vadí mi to. Najít vhodnou podprdu je taky docela mazec. Ještě k tomu jsem spocená až za ušima, takže materiál taky nic moc. Chtěla bych něco, co mi bude sedět a bude se mi v tom dobře cvičit. Díky za typy :-)

Zlatka Silva88 11.10.2015

Zdravím, mrkni se na stránky danhelwear.com. Tam najdeš vše co potřebuješ. Jak podprsenky tak i oblečení nejen na poledance. Dá se v tom cvičit asi úplně všechno :-) je to fajn oblečení, plní svoji funkci a ještě k tomu je to slušivé :-)

Janka 23.10.2015

Jasny ze maji, podivej se na poledance-praha.cz a zjistis vic

Zuzka 22.01.2016

Ahoj holky, v čem cvičíte pole dance? Teprve s tím začínám,ale už jsem zjistila že tričko a legíny nebo tepláky nejsou to pravé.

Etell Zuzka 23.01.2016

Šortky a podprsenka nebo dres jsou na tohle cvičení nejlepší. Jinak to v ničem moc nejde.Potřebuješ dobře padnoucí prádlo, nic plandavého.Já na to mám oblečení od danhelwear a v ničem jiném necvičím.

Zuzka Etell 24.01.2016

Říkala jsem si, že se zeptám předcvičující kde si objednává to oblečení co nosí. Koukala jsem na ty stránky a vypadá to, že to má asi od nich :-) díky za radu. Budu mít narozeniny, takže už vím čím si udělám radost.

Zuzaa Etell 23.03.2016

Na tak na stránku www.danhelwear.com jsem narazila teda nedávno díky téhle diskuzi a musím říct, že mě moc zaujali věcičky z tama. Tak jsem si hned objednala na poledance novou podprsenku a legíny do fitka, které bezprostředně miluji. Mám doma nově tyč, tak přemýšlím, že na takové domácí cvičeníčko si koupím i kalhotky. Takže díky holky za skvělé doporučení !

Cowlinka 28.09.2018

Já bych se na okolí "vy....." *3* XD! A pro klid duše bych si připravila argumenty. Mě přijde boží, že naší českou šampionkou je baba, který je 43 - https://blog.mutumutu.cz/2018/09/27/blog-pole-dance-neni-erotika-u-tyce-ale-narocny-sport/, čekala bych mnohem mladší žáby, takže zároveň nikdy není pozdě!

Katka 24.09.2021

Mohla bych se zeptat jestli některá nemáte oblečení od Dragonfly ?

Markéta Katka 04.10.2021

Mám od nich víc kompletů, protože mám poměrně často tréninky, tak to hodně střídám a řekla bych, že je to jedna z nejlepších a nejkvalitnějších českých značek :)

Jana 25.09.2021

Když bych si chtěla koupit posilovací stroj, tak jaký eshop by jste mi doporučily ?

Markéta Jana 03.10.2021

Za mě určitě fitham :) mají obrovský výběr strojů a poskytují perfektní servis

Jana Jana 12.10.2021

Vybrala jsem si právě posilovací věž respektive vybírám mezi dvěma a nejsem si jistá tím, kterou vzít, tak si to asi musím nechat trochu rozležet, protože přece jenom už je to větší investice.

Markéta Jana 24.10.2021

Dobře je na tom značka Trinfit, tak co něco takového ? https://www.fitham.cz/trinfit-gym-gx6

Jana Jana 26.10.2021

To je super ! Koukala jsem na hodnocení a zrovna trinfit je na tom velmi dobře.

Sarra 09.05.2022

Mám kamarádku co to cvičí a je dost dobrá. Já to osobně obdivuju, protože podle mě člověk fakt musí mít sílu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat