Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den. Máte doma někdo stan od husky? Líbila se mi jejich nabídka v eshopu, ale nevím, jaké jsou ve skutečnosti..?
Jsou kvalitní, není třeba mít strach. My ten náš máme už spoustu let a vypadá pořád jako nový=)
Pod stan ani za mák, jedině na lehatko k moři! :D fischer se o mě postará! :D
Zdarec tak já si letošní dovču už taky plánuju objevil jsem cestovku nev-dama.cz znáte je? Doporučili byste mi je? :)
nev-dama.cz je docela známa cestovka. Naši známi i my s ní jezdíváme pravidelně jak v zimě tak i v létě takže mohu řict že se nemusíte bát u nich koupit dovolenou
Dobře děkuji koukam na jejich stránkách nev-dama.cz na letni dovolenou, už začinám přemyšlet kam bychom zamiřili…
je to kvalitni značka a mame taky spoustu věci, ted jsme přikoupili na stanování bezva termosky, už se nám ty staré nelíbili, na stránkach inteligentni-termoska.cz, jsou nerezové a pít můžete rovnou z nich aniž by jste museli porad hledat to víčko :D a děckam se taky líbi
My jsme letos pořizovali nový stan v Decatlonu, a je to takový ten jak se rychle rozhodí a uvnitř je úplná tma. Jen poskládat ho je děsný operu, to nám ještě moc nejde. :D
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.