Diskuse na téma Lifting obličeje

Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s liftingem obličeje pomocí ultrazvuku? *3*

Žanda 04.12.2019

A kolik ošetření je třeba podstoupit? A jak dlouho pak vydrží efekt?

Renata 29.11.2021

Ahoj, co se týká liftingu, tak já jsem si vybrala radiofrekvenční neinvazivní ošetření. Byla jsem na této proceduře https://aetherclinic.com/treatment/radiofrekvencni-lifting-obliceje/ a maximální spokojenost :)

Saša Renata 28.02.2022

Ahoj Renato, měla bych dotaz k tomu liftingu... Kolik je třeba sezení, než je vidět účinek nebo ještě líp, výsledek?

Krista Renata 01.04.2022

Ahoj Renato, taky se připojuju s dotazem na to ošetření. Já jsem se na tu aetherclinic koukala a jako nabídku mají senzační. I ceny jsou na Prahu super. Kolik je tedy třeba sezení? A je to ošetření vhodné pro všechny typy pleti?

Milka 01.01.2022

Koukala jsem se na tu kliniku a líbí se mi tato procedura https://aetherclinic.com/treatment/smoothglo/. Byla jste na ni nekterá? Docela by mě zajímaly výsledky.

Ella Milka 28.01.2022

Ahoj, já jsem tam na tom smooth byla a jsem spokojená. Je to na omlazení pleti a rozdíl je fakt poznat. Je to kombi IPL a mikrojehličkové radiofrekvence. A fakt se po tom cítím bezvadně.

Niki 26.06.2022

Nedá se s vráskami bojovat i nějak šetrněji? :/

Pavlína Niki 15.07.2022

Tak pokud nepotřebuješ výsledek hned, jak to bývá u zákroků, tak zkus Nyaderm, ale počítej, že nějaké zlepšení uvidíš tak po třech měsících ;)

Šárka9 27.02.2023

Mně se pleť hodně zlepšila co jsem začala používat kosmetiku Miracletox. Mají tam i přímo omlazující sadu a opravdu je ten účinek veliký, doporučuju vyzkoušet. Když nebudete vědět co vybrat tak i ochotně poradít s výběrem abyste zbytečně neutráceli za něco co vám nebude vyhovovat.

naty Šárka9 28.02.2023

Zní to lákavě, za jak dlouho jsi viděla změnu k lepšímu od té doby co jsi ji začala používat?

Šárka9 Šárka9 23.03.2023

To cítíš hned jak ti to pleť perfektně hydratuje, za týden už jsem cítila že mám pleť pevnější no a asi tak po měsíci už jsem opravdu viděla jak se mi zjemnily vrásky, vypnula pleť…

Kamila 18.08.2023

Já jsem pro omlazení pleti zvolila facelifting. Je to dlouhotrvající metody omlazení obličeje. A musím říct, že výsledek je dokonalý. Jsem neskutečně spokojená. Byla jsem u dr. Patzelta a ten je naprosto úžasný. Jinak, pokud byste některý faceliftu uvažovala, tak tady dávám tip https://www.abclinic.com/aktuality/akce-vyjimecna-letni-cena-na-facelift-cena-operace-jiz-od-62-000-kc/. Mají teď letní akci za skvělou cenu :)

Alizee 27.12.2023

Já už jsem taky myslela, že půjdu na zákrok, ale potom mi kamarádka doporučila živý kolagen od Nezastarni, koupila jsem si ho na pleť i v tabletách a je to úplný zázrak, tak se mi pleť zpevnila a vyhladila, že už mám pocit, že žádný zákrok nepotřebuju, nemohla jsem tomu ani věřit :-) a ke všemu je čistě přírodní.

Pavla Alizee 28.02.2024

To zní perfektně, je to Nezestarni.cz že? To bych přesně potřebovala. Líbí se mi na jejich stránkách i ten živý kolagen s dračí krví. Hned objednávám a těším se na výsledky.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat