Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, chtěla bych se zeptat, kdy jste se po marných snahách o mimčo rozhodli řešit problém na nějaké klinice? My se snažíme rok a 3 měsíce a pořád nic, zkoušeli jsme i Nosifol a další věci a nic nám nepomohlo. Myslíte, že bysme se měli už obrátit na odborníka? Jaké vy máte zkušenosti? Děkuji Vám za rady.
Teď čekám na výsledky vyšetření, tak doufám, že to dopadne všechno dobře.
Taky bych doporučovala zajít do centra asistované reprodukce se poradit, příp. min. si nechat udělat vyšetření na plodnost u obou partnerů. Já jsem se k tomu rozhodla až po více než 7 letech manželství, když mi bylo již téměř 40 let. V Brně bych doporučovala Reprofit (www.reprofit.cz) a dr. Machače, který v tomto centru pracuje. Je sice hodně vytížený, ale stojí za to si na něho počkat. Nejen, že je sympatický a dokáže dodat optimismu, ale určitě je i velmi profesionálně zdatný. Určitě je lepší si trochu počkat a otěhotnět napoprvé, jak se to podařilo mně:-D, než spěchat a absolvovat x-nezdařilých pokusů a být zklamaná a deprimovaná, nehledě na to, že je třeba při každém takovém "pokusu" potřeba sáhnout hlouběji do peněženky... Každopádně držím palce!
Zatím mě nikam neposílá, základní vyšetření jsou v pořádku, mám brat Nosifol a nestresovat se, což je dost těžký. A věděly bystě případně o nějaké dobré car v Brně? A můžu se zeptat, kolik ti je Leňule? Taky kvůli věku si myslím, že bych neměla zas tak otálet, je mi 34.
Ahoj Romano, já osobně bych asi už někam zašla, sestřenice navštívila car po roce a půl a bylo jí teda 30, podle toho, co píšeš, myslím, že to je taková už vhodná doba. Ona byla v Repromedě a moc si ji chválila, profesionální a lidský přístup, žádný dlouhý čekání.
Tak jsem na tebe dala, Gabčo, a objednala jsem se do té Repromedy, byla jsem už na první konzultaci a musím říct, že jsem teď ráda, že jsem se pohnula dál. Lidi tam jsou hrozně vstřícní a docela mě ta návštěva uklidnila, snad to tak bude i pokračovat a budu s vámi za chvíli řešit, jak ten malej zlobí :)
To jsem ráda, Romčo, že z toho máš dobrý pocit, doufám, že to tak jde i dál :)
Mě dr. po roce snažení poslal na laparoskopii kvůli průchodnosti, tu ti udělají ale i v CARU, zkoušeli jsme pak ještě Clostylbegit a Pregnyl. Už je to 2,5 roku co se snažíme a stále nic, dr. už mi při příští návštěvě napíše žádanku do CARU
Zdravím, nám gynekolog doporučil CAR po roce a půl, takže pokud jsi z toho taková neklidná, na konzultaci bych si klidně zašla, myslím, že už to člověka nějak uklidní a uvidíš, co ti poradí. Třeba žádný problém není, někdy to prostě trvá dýl, ale taky by se člověk neměl moc nervovat. A gynekolog doporučil co?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.