Diskuse na téma Krátkodobé půjčky?

10. 07. 2014 | Hypotéka

Jsou teď akce a výprodeje, šli by jste do rychlé krátkodobé půjčky? :)

Štolová 25.04.2016

Z krátkodobých půjček se mi osvědčila vataonline půjčka. Je přehledná, a vyřízená fakt rychle takže když jste v nouzi a potřebujete peníze co nejdříve tak tady je to jasná volba

Denisa 19.04.2016

Pokud bych měla něco nakoupit ve velké slevě, pak si spočítám, že vzít půjčku při dnešních úrocích se vyplatí. Je potřeba najít ale solidní společnost. Já si vybrala Maxihypo. Byli vstřícní a úrok jsem dostala nízký. Ani jsem to nečekala.

Andrea Denisa 23.04.2016

Právě začínáme řešit půjčku na auto, tak se podíváme i na tuto možnost. Snad vyjde levně i nám!

Tereza 13.04.2016

...já si nikdy nechtěla nic brát na dluh. Úrokové sazby u půjček mě vždy odrazovaly, ale když jsem se začala o to trochu víc zajímat, zjistila jsem, že se najdou i přijatelné podmínky. Vzala jsem si půjčku u maxihypo, kde jsem dostala nízkou sazbu a jednání bylo velmi příjemné a vstřícné.

Gábina Tereza 18.04.2016

Jj, teď se oplatí vzít úvěr. Sazby jsou nízko a člověk tolik nepřeplatí. Dají se vzít i levné hypotéky.

Hana Tereza 25.04.2016

Ahojky, chci se zeptat, nabízí i hypoteční úvěry? Chceme si s přítelem koupit byt a sháníme možnosti na trhu.

Tereza Hana 26.04.2016

...ano, nabízí i hypotéky, kde mají velmi nízkou sazbu také. Doporučuji zjistit více při osobním jednání!!!

Klára Tereza 16.06.2016

Na hypotéku bych mohla doporučit společnost Maxihypo. Můžeš se na ně podívat na stránce www.maxihypo.cz. Jejich podmínky nám vyšly v té době nejlépe. Kvalitně se o nás postarali.

Petra Klára 21.06.2016

Vybíráme si zrovna hypotéku na byt a sazby se nám zdají příhodně nízké. Uvidím, co dokáže nabídnout i Maxihypo. Ještě jsme nic nikomu nepodepsali. Podmínkami se banky předhání, tak jsem zvědava, kam se nakonec dostaneme.

Věruška Klára 24.06.2016

Kouknu i na ně! Zatím jsem o nich neslyšela, ale ráda dám na dobré doporučení!

Petra Petra 26.06.2016

My už od nich hypotéku máme! Zatím spokojenost! Bylo to rychlé a snadné!

konatovka Petra 12.07.2016

Děkuji za radu, kamarádka chce půjčku, tak jí toto doporučím.

Kristýna 22.03.2016

Pro krátkodobé půjčky moc nejsem a nejsem jejich zastáncem,nicméně s vataonline mám velmi pozitivní zkušenost a jako jedinou krátkodobou půjčku mohu všem doporučit.

bojabety 13.03.2016

Určitě i to je řešení,když není vyhnutí....a peníze potřebujete*5*

Tamara 25.02.2016

Doporučuju vataonline.Půjčovala jsem si před dvěma měsíci,byla jsem na tom jeden měsíc opravdu špatně a oni mi hodně pomohli protože jinde mi půjčit nechtěli.Teď mám už dávno i splaceno a jsem za vodou:)

Radka Tamara 15.03.2016

Dobrý den a jak je to se splacením půjčky u vataonline?? Mám na mysli když to třeba splatím před termínem splatnosti?

LenkaKolářová Radka 19.03.2016

Skrze tuto společnost jsem si i já půjčila peníze a shodou okolností se mi podařilo splatit před termínem.Dostala jsem zpět úrok za nevyčerpané dny což mě mile překvapilo.Veškeré informace k tomu mají i na stránkách http://www.vataonline.cz/splaceni-urok/

Tamara 25.02.2016

Doporučuju vataonline.Půjčovala jsem si před dvěma měsíci,byla jsem na tom jeden měsíc opravdu špatně a oni mi hodně pomohli protože jinde mi půjčit nechtěli.Teď mám už dávno i splaceno a jsem za vodou:)

annapav 29.12.2015

Kupovala jsem si teď do bytu novou TV u Okay na úvěr. Jsem zastánce, co nejkratší doby splácení, proto jsem využila možnosti "desetina". Je to od Cetelemu, který je na trhu už dlouho, takže se u něj nebojím o nekalé praktiky. Přímo v Okay mi nabízeli i další možnosti. Abych se nerozepisovala zbytečně, můžete kouknout sem: http://www.okay.cz/clanky/splatkovy-prodej/

andísek 28.12.2015

u krátkodobé půjčky bych se hlavně dívala na podmínky,jinak proti nebankovním společnostem nic nemám. V bance jsou dnesk také pěkně vysoké úroky a se všemi poplaty se hodně blíží těm nebankovním.. hlavně to vyřízení trvá také pěkně dlouho. mám zkušenost s půjčkou od vataonline.cz tam jsem dopředu věděla kolik zaplatím celkově ve výsledku a ještě mi sestavili krásný a přehledný splátkový kalendář.

Lenka 24.11.2015

Já mám velmi dobrou zkušenost s půjčením si odtud http://www.pujcky1uvery.cz/ od podání žádosti byla půjčka schválena zachvilku, po té jsme se domluvili na podpisu smlouvy a penízky ihned přistály na účtě:)

Tereza 24.11.2015

Najde se někdo kdo má zkušenost s půjčkou u vataonline ? http://www.vataonline.cz/

Hrubá 15.11.2015

Půjčovala jsem si už v bance i u nebankovní společnosti a pro ty, kteří nebankovním půjčkám neholdují tak bych ráda napsala, že v bance dlužím doteď. Kdežto nebankovní půjčku kterou jsem si vzala přes půjčky1úvěry mám již splacenou a nemusím nic řešit. Spousta lidí se toho bojí ale proč? Samozřejmě když nesplácíte je to problém ale to i u bankovní společnosti. A když si spočítáte veškeré poplatky co bance zaplatíte tak vás to nijak výhodně nevyjde. Za mě určitě krátkodobá nebankovní půjčka je stokrát lepší než se jinde zadlužit na celý život.. a teď se do mě pustte a ukamenujte mě :D

Iva Hrubá 20.11.2015

Paní Hrubá, jak dlouho trvalo vyřízení půjčky u nich?

Horalka 29.10.2015

Já poslední dobou trochu bojuju s penězma a rezervu teď nemám, takže kdyby se mi v bytě něco porouchalo, takbudu muset taky využít pujčku. Našla jsem pro příklad jedno srovnání (viz. tady http://kralovstvizen.cz/mikropujcky-ktery-poskytovatel-je-nejlepsi/) a teda jestli je to pravda, tak z těch procent, co se platí navíc se mi udělalo úplně špatně ;*(*2* WTF?

Renata 27.10.2015

Jestli volíte krátkodobou půjčku tak bych si dobře prověřila kde si půjčujete. Já si také půjčovala ale nejprve jsem si společnost prověřila. Co mohu tak www.pujcky1uvery.cz jsou spolehliví a netahají vás za nos, jinak bacha :)

maruska.jan Renata 27.10.2015

urcite zjistit si o firme co nejvice informaci je zaklad :-) o pujcky1uvery jsem take slysela a jen dobre veci tak bych se obratila na ne

konatovka 22.07.2015

Zatím jsem žádnou půjčky neměla a doufám, že nebudu potřebovat, ovšem někdy to lidé potřebují.*1*

monieee 06.03.2015

ahoj lidičky, chci se zeptat s jakou společností nebo rychlou půjčkou máte dobrou zkušenost? Potřebovala bych nějakou rychlou finanční injekci ;)

Marobud 30.12.2014

Když si v nouzi tak reaguješ asi jinak než když nad situaci přemýšliš s čistou hlavou a ve chvili kdy problém nemáš….

Lucinka 30.12.2014

Vypadá to na nějakou soukromou osobu asi? Do toho bych teda nešla ani za mák, radši nějakou banku

Marobud 29.12.2014

Jo tak ten email vypadá asi tak věrohodně jako Zeman při projevu….. Lichvu nepodporuju to si radši pujčim v bance sice taky žádná výhra ale rozhodně mám mnohem větší prostor pro domluvu v případě nějaké komplikace se splácením. Lichvář mi prvně rozbije auto, pak hubu a ještě mi vybere barák.....

soukromý věřitel nabídka úvěr 06.12.2014

Potřebujete úvěr pomoc? Už jste hledali, jak získat přístup k soukromému úvěru věřitele? Potřebujete levný úvěr na nízké rychlosti? Pokud ano, tady je vaše šance získat úvěr. Jsme kontaktovat na rashidloanfirm@yahoo.com.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat