Diskuse na téma Klinika, kde pomůžou s otěhotněním

05. 12. 2023 | Chceme dítě

Maminky, mám za sebou 2 neúspěšné IVF a přemýšlím, co dělat dál. Už asi nemám sílu to dál zkoušet, ale přesto se zeptám - napište na jaké klinice se Vám podařilo otěhotnět? Přirozenou cestou nám to nejde roky.

Maruška45 13.02.2024

Ahoj, my měli s početím taky dlouhou dobu problém. Nakonec jsme se na doporučení mé gynekoložky obrátili na kliniku asistované reprodukce. Již při první návštěvě nás klinika oslovila svojí rodinnou atmosférou a příjemným prostředím. Podstoupila jsem hromadu vyšetření, aby mi mohli léčbu nastavit, co nejlépe. První KET byl teda neúspěšný, ale hned na podruhé se zadařilo a teď jsem v 29. tt.

BedřiškaHranatá Maruška45 16.02.2024

Mohla bych se zeptat, na jaké klinice jste léčbu podstoupila? Právě se rozhodujeme nad výběrem kliniky, tak bychom byli rádi za každou zkušenost a názor.

Maruška45 Maruška45 18.02.2024

Jasně. My byli ve Zlíně. Tady jsou jejich stránky, najdeš tam bližší informace https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti. Nebo kdyby tě cokoli zajímalo, ptej se dál.

Holky, jak píšete - za mě jde taky o nejlepší kliniku - já tam docházím teď a konečně mám pocit, že jde fakt někomu o mě a že mi chtějí pomoct a ne jen vydělávat. Tady o klinice najdete veškeré informace www.repromeda.cz

Dankovka 10.12.2023

Taky jsem otěhotněla až na této klinice - před tím jsem měla 3x neúspěšné IVF a až na této klinice nás s manželem pořádně vyšetřili. Dělali nám i různé prekoncepční testy (např. test Panda) a zjišťovali, proč se nám miminko nedaří a kde je problém. Teď čekám zdravého chlapečka a moc se těším.

Ella789 07.12.2023

Já mám velmi dobrou zkušenost s klinikou Repromeda, tak jestli přemýšlíte, že byste to ještě zkusila, určitě běžte na tuto kliniku.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat