Diskuse na téma Klinika, kde pomůžou s otěhotněním

05. 12. 2023 | Chceme dítě

Maminky, mám za sebou 2 neúspěšné IVF a přemýšlím, co dělat dál. Už asi nemám sílu to dál zkoušet, ale přesto se zeptám - napište na jaké klinice se Vám podařilo otěhotnět? Přirozenou cestou nám to nejde roky.

Maruška45 13.02.2024

Ahoj, my měli s početím taky dlouhou dobu problém. Nakonec jsme se na doporučení mé gynekoložky obrátili na kliniku asistované reprodukce. Již při první návštěvě nás klinika oslovila svojí rodinnou atmosférou a příjemným prostředím. Podstoupila jsem hromadu vyšetření, aby mi mohli léčbu nastavit, co nejlépe. První KET byl teda neúspěšný, ale hned na podruhé se zadařilo a teď jsem v 29. tt.

BedřiškaHranatá Maruška45 16.02.2024

Mohla bych se zeptat, na jaké klinice jste léčbu podstoupila? Právě se rozhodujeme nad výběrem kliniky, tak bychom byli rádi za každou zkušenost a názor.

Maruška45 Maruška45 18.02.2024

Jasně. My byli ve Zlíně. Tady jsou jejich stránky, najdeš tam bližší informace https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti. Nebo kdyby tě cokoli zajímalo, ptej se dál.

Holky, jak píšete - za mě jde taky o nejlepší kliniku - já tam docházím teď a konečně mám pocit, že jde fakt někomu o mě a že mi chtějí pomoct a ne jen vydělávat. Tady o klinice najdete veškeré informace www.repromeda.cz

Dankovka 10.12.2023

Taky jsem otěhotněla až na této klinice - před tím jsem měla 3x neúspěšné IVF a až na této klinice nás s manželem pořádně vyšetřili. Dělali nám i různé prekoncepční testy (např. test Panda) a zjišťovali, proč se nám miminko nedaří a kde je problém. Teď čekám zdravého chlapečka a moc se těším.

Ella789 07.12.2023

Já mám velmi dobrou zkušenost s klinikou Repromeda, tak jestli přemýšlíte, že byste to ještě zkusila, určitě běžte na tuto kliniku.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat