Diskuse na téma Klinika Repromeda Brno

21. 02. 2024 | Chceme dítě

Dobrý den, máte některá zkušenost s klinikou Repromeda Brno a s jejich lékaři? Jsem tam objednaná s partnerem na konzultaci a nevím, co mě čeká.

Hildegarda 07.04.2024

Ahoj, s touto klinikou zkušenost nemám, ale můžu vřele doporučit IVF Zlín. My tam byli moc spokojení a léčba tam probíhá opravdu na špičkové úrovni, využívají i umělou inteligenci. Navíc ta klinika je vyhlášená i v zahraničí a mají tak širokou klientelu. Nedivím se, personál je tam špičkový.

JirineckaA Hildegarda 09.04.2024

Souhlasím, taky jsme tam byli moc spokojení. A výsledek je na cestě, momentálně jsem ve 30. tt. a vše dosud bez jakýchkoliv obtíží. Máme vajíčko od dárkyně, jelikož u nás byla šance velmi mizivá (onkologická léčba v mládí), tak jsem ráda, že taková možnost v dnešní době je.

Dominka_K 27.02.2024

Povedlo se až po druhém cyklu, ale díky genetickému testování zase měli jistotu, že je miminko zdravé. Mrkněte na jejich stránky www.repromeda.cz

Andanka 25.02.2024

Takže u nich podstoupila IVF i s odběrem vajíček? Chytlo se embryo na poprvé? Já tam jdu tento měsíc a mám strach, aby vše dobře dopadlo.

Dominka_K 23.02.2024

Ahoj, známá tam chodila a nemůže si lékaře vynachválit. Podstoupila tam i IVF a prý dobrý i cenově. Navíc mají vlastní genetickou laboratoř, takže prováděli i genetické testy, jak u kamarádky a partnera, tak u emryjka.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat