Diskuse na téma existuje hubnutí bez námahy a diety?

25. 09. 2014 adelaida27 Hubnutí

Děvčata, chci se vás zeptat jestli nevíte o nějakém účinném cvičení, které jé méně náročné na fyzičku a zároveň dobře zpevňuje postavu a docela i zabírá na celulitidu. To by byla nejlepší kombinace, ovšem nevím o žádném způsobu který existuje. Slyšela jsem o liposukci, ale ta nezpevňuje a je strašně drahá :/ chtělo by to něco levnějšího… Nevíte o něčem prosím? Mám pocit že se přestávám partnerovi líbit…

adelaida27 17.10.2014

no a jaký stroje teda máš na mysli? Nepočítám takový ten orbitrek nebo jak to doporučujou furt v televizi.. to si koupila kámoško a naprosto zbytečný a drahý stroj, který slouží v podstatě jako věšák prádla :D tak nějaký jiný máš namysli nebo co myslíš? :O nerada bych cpala peníze někam kde to je prostě zbytečné a bez efektu...

Tichavka adelaida27 20.10.2014

no jasně že orbitrek nemyslím, ten je naprosto nemožný :D jinak myslím tím třeba vibrační plošiny, ty jsou nenáročné a docela v pohodě... a pomáhají což jsem teda sama čuměla :D

Tichavka 26.09.2014

Nejlepší je cvičit ve fitkách nebo doma podle lekcí třeba Olgy Šípkové… ale to je náročné no ale jsou i méně fyzicky náročné metody jako je liposukce a tak… ;)

adelaida27 Tichavka 29.09.2014

No já vím, jenže já to cvičení moc nemusím… vždycky jsem pak druhý den strašně mimo a v práci naprosto nepoužitelná… ;) no o liposukci jsem taky slyšela ale na to bohužel nemám dost peněz… ale ono to asi taky nebude uplně pro zdraví a tělo dobré né? No a nic jiného neexistuje? To mi neříkej… :/

Tichavka adelaida27 13.10.2014

No je pravda že liposukce je docela drahá, to naprosto chápu :/ jinak teda diety a pořádné makání, ale jsou i teď nějaký stroje, který to dělají za tebe :D ale ještě jsem je nevyzkoušela…

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese nové příležitosti v oblasti vztahů. Pokud jste ve vztahu, může dojít k prohloubení vaší vzájemné komunikace a pochopení. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném místě. Buďte otevření... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat