Diskuse na téma První rady

Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první těhotenství a chci si ho užít. Ráda bych četla různé knihy o těhotenství, klidně chodila na nějaké přednášky nebo nějaké sedánky s ostatními těhulkami a chodila na těhotenské cvičení. Chci se dozvědět, co dělat a co nedělat :-) Můžete mi doporučit něco?? Klidně rady co nepřehánět a co nezanedbávat :-)

Dita 24.08.2025

Já jsem si těhotenství taky chtěla užít naplno – knihy a cvičení jsou super, ale co mi v praxi nejvíc pomohlo, bylo myslet i na odpočinek a pohodlí. 🙂 Hodně mi usnadnil život těhotenský a potom kojící polštář. Nejdřív jsem ho měla jen na spaní (paráda na bolavá záda a bříško, když roste), a pak jsem ho využila i při kojení. Měla jsem tenhle od Gadeo - https://www.gadeo.cz/kojici-polstare-2/gadeo-kojici-a-relaxacni-polstar-crown/. Je měkký, ale drží tvar, povlak jde vyprat a navíc mi přišel i hezky ušitý. Teď ho používám i jen tak na gauč, když si chci dát nohy nahoru. Takže krom knížek a cvičení určitě doporučuju myslet i na takové maličkosti – fakt to udělá rozdíl v tom, jak pohodlně celé těhotenství prožiješ. 🌸

Stella 26.08.2025

Holky, já se přidávám k chvále na MaxiDráčka – měla jsem ho hlavně doma do postýlky a byla to fakt super volba. Miminko se v něm cítilo v bezpečí a spalo klidně i déle než v běžné peřince. Nejvíc oceňuju, že je velký a vydrží několik let, takže není potřeba hned dokupovat další zavinovačky nebo hnízdečka. Navíc je praktický a pohodlný jak pro miminko, tak pro nás při manipulaci.

Lucka 27.08.2025

My jsme taky měli MaxiDráčka a fakt nám zachránil první měsíce, kdy bylo miminko ještě úplně drobné. Kombinace s péřovým polštářkem vytvořila super měkké a bezpečné hnízdečko a později molitanové hnízdo do postýlky bylo úplně top. Není to nejlevnější, ale rozhodně se to vyplatí – vydrží dlouho a miminko je v něm spokojené a klidné. Opravdu doporučuji, všechno ostatní jsme pak už ani nepotřebovali.

Nikolka 19.10.2025

Když se narodila naše malá, byla jsem trochu zaskočená, jak moc chce být pořád u mě. Nejvíc mi v tom pomohlo nosítko Embrace Soft Knit (https://www.crystalbaby.cz/embrace-soft-knit-canyon-clay), protože jsem ji měla u sebe a přitom jsem zvládla i běžné věci doma. Je z jemného pružného materiálu, takže se v něm cítila spokojeně a já jsem neměla pocit, že mě někde tlačí. Ocenila jsem hlavně to, že se nikde nic neuvazuje složitě jako u šátku, jen jsem ji jednoduše dala k sobě a bylo hotovo. Využívala jsme ho opravdu denně během prvních měsíců.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat