Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, holky poradíte - jakou přírodní barvu na vlasy doporučíte vyzkoušet? Svoje vlasy mám chemickou barvou dost poškozené, tak třeba by jim přírodní barva prospěla.
Já používám rostlinné barvy Khadi a jsou skvělé – krásně kryjí (i šediny), mají syté barvy a vlasy mám po nich hebké a lesklé :) mají i skvělou přírodní vlasovou kosmetiku ;)
Zdravím, doporučím barvu od Khadi. Jde o čistě přírodní barvu, která je šetrná, krásně chytá i na šediny a vypadá dobře.
Holky, taky bych se chtěla barvit šetrnou barvou. Napíšete prosím, kde jejich barvu kupujete? Mají třeba svůj e-shop?
Ano, tady máte odkaz přímo na jejich stránky www.khadi.cz/rostlinne-barvy-na-vlasy Navíc nabízí i odborné poradenství, takže pokud se budete chtít na něco zeptat nebo třeba pomoct s výběrem, ochotně poradí.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.