Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, jakou šetrnou barvu na vlasy používáte a vypadá dobře a nevymývá se?
Doporučím barvy od SANOTINT - jde o šetrné barvy, které obsahují 94,5 % přírodních látek a jsou bez amoniaku, parabenů a těžkých kovů. Já jsem moc spokojená a hlavně se mi viditelně zlepšila kvalita vlasů. Mrkněte na bellitia.cz.
Zdravím, za mě je výborná značka Apivita https://www.notino.cz/apivita/my-color-elixir-barva-na-vlasy-bez-amoniaku/ Dlouho vydrží, neničí vlasy a má hodně přirozený lesk. Nevím jaký hledáš odstín, ale má různé varianty. Mrkni na to :)
Taky od nich barvu kupuju a je TOP, hlavně vlasy neničí jako klasické barvy z drogérie. Zkuste je a uvidíte sama www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/barvy
Já taky přemýšlím nad šetrnou barvou, ale chtěla bych vyloženě rostlinnou...nikdy jsem si vlasy sama nebarvila tak budu ráda za zkušenosti. Hlavně teda jak je to s krytím a výdrží u rostlinné barvy a jaká je nejlepší?
Taky budu ráda za zkušenosti, protože mám teď vlasy v hrozném stavu a je potřeba něco změnit. Sedí mi ale spíš chladné odstíny, dá se rostlinná barva i do takového odstínu?
Moc spokojená jsem s rostlinnou barvou Khadi. Skvěle kryje i šediny, má krásně sytý odstín a vlasy jsou s ní nádherně lesklé a pevné :)
Khadi barvy na vlasy používám už docela dlouho a nejenže vypadají skvěle, ale vlasy mám díky tomu opravdu viditelně zdravější :-)
Holky, díky za tip...Hned jsem si tu Khadi barvu objednala a mám je s ní nabarvené už třetí týden a výsledek předčil moje očekávání. Skvěle kryje a drží a odstín vypadá vážně skvěle. Navíc s ní mám vlasy vážně lesklý :)))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit silnou potřebu prosadit se a ukázat, že víte, co chcete. Energie jarní rovnodennosti vás nabije novým elánem a chuťí pustit se do věcí, které jste dosud odkládali. Je ale vhodné hlídat si, abyste příliš netla... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.