Diskuse na téma Šetrná barva na vlasy

Zdravím, jakou šetrnou barvu na vlasy používáte a vypadá dobře a nevymývá se?

Dubova 19.08.2024

Doporučím barvy od SANOTINT - jde o šetrné barvy, které obsahují 94,5 % přírodních látek a jsou bez amoniaku, parabenů a těžkých kovů. Já jsem moc spokojená a hlavně se mi viditelně zlepšila kvalita vlasů. Mrkněte na bellitia.cz.

Sandriskaa Dubova 14.09.2024

Zdravím, za mě je výborná značka Apivita https://www.notino.cz/apivita/my-color-elixir-barva-na-vlasy-bez-amoniaku/ Dlouho vydrží, neničí vlasy a má hodně přirozený lesk. Nevím jaký hledáš odstín, ale má různé varianty. Mrkni na to :)

Barbora 23.08.2024

Taky od nich barvu kupuju a je TOP, hlavně vlasy neničí jako klasické barvy z drogérie. Zkuste je a uvidíte sama www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/barvy

Mnada 15.02.2026

Já taky přemýšlím nad šetrnou barvou, ale chtěla bych vyloženě rostlinnou...nikdy jsem si vlasy sama nebarvila tak budu ráda za zkušenosti. Hlavně teda jak je to s krytím a výdrží u rostlinné barvy a jaká je nejlepší?

Majuška77 Mnada 26.02.2026

Taky budu ráda za zkušenosti, protože mám teď vlasy v hrozném stavu a je potřeba něco změnit. Sedí mi ale spíš chladné odstíny, dá se rostlinná barva i do takového odstínu?

anastaziaa Mnada 27.02.2026

Moc spokojená jsem s rostlinnou barvou Khadi. Skvěle kryje i šediny, má krásně sytý odstín a vlasy jsou s ní nádherně lesklé a pevné :)

Eriikaa Mnada 28.02.2026

Khadi barvy na vlasy používám už docela dlouho a nejenže vypadají skvěle, ale vlasy mám díky tomu opravdu viditelně zdravější :-)

Mnada Mnada 14.03.2026

Holky, díky za tip...Hned jsem si tu Khadi barvu objednala a mám je s ní nabarvené už třetí týden a výsledek předčil moje očekávání. Skvěle kryje a drží a odstín vypadá vážně skvěle. Navíc s ní mám vlasy vážně lesklý :)))

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete cítit silnou potřebu prosadit se a ukázat, že víte, co chcete. Energie jarní rovnodennosti vás nabije novým elánem a chuťí pustit se do věcí, které jste dosud odkládali. Je ale vhodné hlídat si, abyste příliš netla... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:23
10 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat