Diskuse na téma Vánoce? :)

18. 10. 2024 Alecca Školák

Ahoj všichni! 🎄 Blíží se Vánoce a my s manželem uvažujeme, že bychom synovi, který půjde příští rok do školy, koupili novou aktovku. Je moc nadšený a o škole pořád mluví, tak si myslím, že by mu to udělalo radost. Jakou aktovku byste doporučili vy? Podle čeho se orientovat při výběru? Co všechno by měla splňovat, aby byla pohodlná a praktická? Případně, máte nějaké konkrétní tipy na značky nebo modely, které jsou kvalitní a dlouho vydrží? Děkuji moc za všechny rady! 😊

Judita7 24.11.2025

Pěkný den, chtěla bych se tu poradit. Chystám se už rozjet pečení a vždy jsem vše dělala ve starých formičkách, které mám ještě po babičce. Chci se zeptat na vaše zkušenosti? Používáte někdo i třeba ty teď moderní silikonové a jak se vám v tom peče?

Martinakal Judita7 25.11.2025

Dobrý den, já jsem si právě silikonové zamilovala. Jsou daleko lepší, líp se z toho vše vyklopí. Nakoupila jsem si na pečení profesionální silikonové formy značky SIlikomart od pastry .cz Pozor tady na výběr, ať nekupujete nějaké nekvalitní, kde by se mohlo do pečení něco uvolňovat. U pastry beru i kvalitní tabulkové čokolády, ale i čokoládu na pečení.

Anet 31.10.2025

Opět vánoce :) Obnovím diskuzi :) U nás už se pomalu ladí vánoční atmosféra – peču, balím dárky a snažím se všechno zvládnout bez stresu (i když to většinou moc nejde 😄). Letos jsem pár dárků udělala trochu osobněji – nechala jsem na picasee.cz vyrobit kryty na mobily s vlastní fotkou. Vybrala jsem společné snímky z dovolené a vypadá to fakt hezky, takže to bude takový malý, ale osobní dárek pro rodinu. Myslíte, že jsem moc dopředu? Možná jo, ale já pak nestíhám :D jak to máte vy?

Sandriskaa 17.12.2024

Obě naše děti mají do školy batohy Baagl a jsou fakt super. Pořád jsou jako nové, jsou praktické, mají ergonomická záda, prsní a bederní popruhy, reflexní prvky...a opravdu líbivé designy :)

Beata 29.10.2024

Ahoj! 😊 Při výběru je důležité zaměřit se na několik faktorů. Aktovka by měla být lehká, aby nezatěžovala dětská záda, a měla by mít dostatečně pevnou konstrukci, aby udržela tvar i při plném naplnění. Důležité jsou také nastavitelné popruhy a měkké polstrování, aby se dítěti pohodlně nosila. Můžete se podívat na stránky www.baagl.cz, kde najdete širokou nabídku školních aktovek, včetně modelů, které splňují všechny tyto požadavky. Mají také zajímavé designy, které by se mohly synovi líbit. Určitě se vyplatí prozkoumat jejich kolekci! 🎒✨My od nich aktovku kupovali a maximální spokojenost :)

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat