Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, máte prosím někdo tip na nějaký fakt kvalitní pamlsky pro psa? Nechci žádný levný směsi plný mouky a barviv, ale něco, co má smysl dávat i při tréninku. Ideálně aby byly měkký a voňavý, ať pes reaguje hned. Díky za nápady!
Dobrý den, jelikož se blíží zase Vánoce, tak bych chtěla pro našeho psa nakoupit nějaké dobré pamlsky jako dáreček pod stromeček. Poradíte mi po čem se dívat prosím?
Já se přiznám, že jsem nikdy nebyla moc zastáncem mlsání, ale pak jsem měla psa u kterého jsem to potřebovala, abych ho něco naučila. I tak jsem se ale snažila vybrat co nejlepší mlsání, a proto teď dostává pamlsky Mr. Bandit od vetexpert-shop, které jsou z kvalitních surovin i masa. Je to super, protože vidíte jak si na nich pes pochutná a ještě víte že prostě mlsá zdravě, takže naprosto ideální kombinace.
Taky je kupujeme a za mě fakt super – pes je úplně zbožňuje, takže ani nepotřebuju tahat jiný odměny. Líbí se mi, že jsou vyrobený v ČR a nejsou to žádný „gumový kostky“, ale poctivý maso. Navíc díky tomu praktickýmu obalu se mi nikdy nestalo, že by ztvrdly nebo zplesnivěly. Na trénink i na procházky perfektní a hlavně po nich pejskovi nic není, žádný nafouknutý břicho ani nic podobnýho.
Zkus kouknout na tyhle krůtí pamlsky od Marp www.krmiva-pucalka.cz/pamlsky-pro-psy/marp-holistic-plus-kruti-pamlsky-pro-psy-80g Mají vysoký podíl masa, jsou úplně bez obilovin a chemie, takže člověk ví, co dává. Jsou měkký, dobře se lámou na menší kousky a náš pes na ně reaguje okamžitě – na trénink úplně ideál. Navíc jsou balený v uzavíratelným obalu, takže zůstanou dlouho čerstvý, i když je házím rovnou do kapsy.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás v oblasti lásky může objevit několik vzrušujících chvil. Pokud jste ve vztahu, očekávejte, že mezi vámi a partnerem bude více porozumění a harmonie. Je to skvělý čas na plánování společných aktivit nebo romantický... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.