Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, máte prosím někdo tip na nějaký fakt kvalitní pamlsky pro psa? Nechci žádný levný směsi plný mouky a barviv, ale něco, co má smysl dávat i při tréninku. Ideálně aby byly měkký a voňavý, ať pes reaguje hned. Díky za nápady!
Taky je kupujeme a za mě fakt super – pes je úplně zbožňuje, takže ani nepotřebuju tahat jiný odměny. Líbí se mi, že jsou vyrobený v ČR a nejsou to žádný „gumový kostky“, ale poctivý maso. Navíc díky tomu praktickýmu obalu se mi nikdy nestalo, že by ztvrdly nebo zplesnivěly. Na trénink i na procházky perfektní a hlavně po nich pejskovi nic není, žádný nafouknutý břicho ani nic podobnýho.
Zkus kouknout na tyhle krůtí pamlsky od Marp www.krmiva-pucalka.cz/pamlsky-pro-psy/marp-holistic-plus-kruti-pamlsky-pro-psy-80g Mají vysoký podíl masa, jsou úplně bez obilovin a chemie, takže člověk ví, co dává. Jsou měkký, dobře se lámou na menší kousky a náš pes na ně reaguje okamžitě – na trénink úplně ideál. Navíc jsou balený v uzavíratelným obalu, takže zůstanou dlouho čerstvý, i když je házím rovnou do kapsy.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.