Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, taky milujete svíčky stejně jako Vánoce? Jaké používáte a jaké vůně máte nejraději?
Jéééé, tak vidíš, to jsem ani nevěla. Díky za tip, dokoupila jsme ještě pár svíček v akci a ještě jsem vzala ty dárkové vánoční sady, vypada to moc hezky. Tak jsem si hezky poradili. A když už si píšeme...Máš doma i ty jejich vosky?
Ted jsem vyuzila jejich black friday https://www.yankeesvicky.cz/akce/black-friday/ mají teda vysoké slevy, jsem mile prekvapena. a o víkendu jedu na první dárečky, tak bych to videla na navstevu nejakého jejich obchudku, mám to tam taky ráda. Jak to mají hezky vystavené
Pokud si stejně jako já frčíš ve svíčkách a vůních, zajdi si do nějaké prodejny Yankee Candle, to je něco božského :). Mají tam kolekci Apres Ski, ta mě chytla na první přičichnutí, ale vzala jsem tam těch svíček více, pro maminky a babičky. Myslím, že taková kvalitní voňavá svíčka uděla radost vždy. Aspoň v našich rodinách :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může přinést posílení vašich vztahů. Pokud jste ve stálém svazku, možná se budete chtít více soustředit na komunikaci a sdílení vašich pocitů. Svobodní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na nečekaném mís... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.